Със специализирана секция и интересно съдържание, спортният сайт Gong.bg посреща

...
Със специализирана секция и интересно съдържание, спортният сайт Gong.bg посреща
Коментари Харесай

Най-актуалното от Мондиал в новата секция на Gong.bg

Със профилирана секция и забавно наличие, спортният уебсайт Gong.bg посреща Световното състезание по футбол в Русия. На адрес gong.bg/worldcup футболните почитатели ще могат да наблюдават всичко най-ново от Мондиал 2018, в това число настоящи резултати, вести, експертни мнения, любопитна информация, видео, фотоси и стратегия на мачовете.

Ден преди старта на най-вълнуващото спортно събитие, в секцията на Gong.bg към този момент може да бъде намерено богато наличие с показване на тимовете и групите в Мондиал 2018, информация за стадионите и държавата-домакин Русия, а също и графа с история на Световните шампионати.

На адрес gong.bg/worldcup почитателите на спорта ще могат в действително време да научават всички елементи, развития и мнения към футболните срещи. Преди всеки мач пък котаракът Владимир ще предсказва резултата. Потребителите на Gong.bg ще могат да пробват шанса си и да се включат в играта „ Познай резултата “.

Проследете всички акценти от Световното състезание по футбол в Русия в новата секция на един от най-обичаните и авторитетни спортни уеб сайтове у нас - Gong.bg.
СПОРТ Йеро ще " вади кестените от огъня " отпред на Испания ЦСКА " краде " арменски голаджия, пишат в Скопие Криза: Испанците махнаха Лопетеги
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР