Със специален полет беше даден старт на директната въздушна линия

...
Със специален полет беше даден старт на директната въздушна линия
Коментари Харесай

Със специален полет бе открита директната авиолиния София-Одеса

Със специфичен полет беше даден старт на директната въздушна линия София-Одеса, оповестяват от Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията. Това стана допустимо с помощта на самодейността на заместител министър-председателя по икономическата и демографската политика Валери Симеонов и с дейното подпомагане на министъра на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски и министъра на финансите Владислав Горанов.

„ Изпълнението на постоянни полети сред двете страни ще усъвършенства транспортната съгласуваност, ще укрепи обичайно положителните им връзки, ще спомага за по-активни двустранни стопански и културни връзки, както и ще облекчи бизнес и туристическите пътувания " съобщи вицепремиерът Валери Симеонов.

По думите му, линията ще разреши на историческите български общности в Украйна да заздравят своите връзки с родината. Освен това ще се сътвори опция учещите и работещи в България бесарабски българи да избегнат тежкото 10-12-часово пътешестване с рейс.

Официалното разкриване на линията бе обещано от заместител министър-председателя по икономическата и демографската политика Валери Симеонов, Н. Пр. изключителния и пълномощен дипломат на Украйна в България Микола Балтаджи, заместник-министъра на превоза, осведомителните технологии и известията Ангел Попов, основния шеф на Групово дело „ Гражданска въздухоплавателна администрация " Станимир Лешев и изпълнителния шеф на „ България Ер " Христо Тодоров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР