Със спектакъл с откъси от автобиографичната книга на Стефан Данаилов

...
Със спектакъл с откъси от автобиографичната книга на Стефан Данаилов
Коментари Харесай

Стефан Данаилов: Не съм на 75, а на 750

Със театър с фрагменти от автобиографичната книга на Стефан Данаилов " Романът на моя живот " беше маркирана 75-ата годишнина на обичания артист. Книгата е в съавторство с Георги Тошев. На огромната сцена на Народния спектакъл нощес с нелеката задача да влязат в ролята на Ламбо, като опишат значими моменти от живота му, се нагърбиха част от неговите студенти, към този момент известни артисти. Той беше измежду публиката.

„ Не съм отишъл в Европа да фотографирам, имаше такива шансове, канили са ме. Аз държа на българското кино и си оставам тук... и не скърбя. Защото кой знае какво страшилище щеше да се роди по-нататък, в случай че бях тръгнал ", показа пред пристигналите да го уважат Стефан Данаилов.

„ Винаги съм се отнасял с любов към хората, които са ми ръкопляскали на сцената, които са ми ръкопляскали на протест. Правил съм го от сърце, а не тъй като някой ме е задължил. Аз съм отишъл от сърце да пропагандирам, от сърце да играя. Е, в случай че може и да ме харесат... Благодаря! ", сподели още той.

„ Най-вече благодаря на всички вас, които с нещо допринесохте в живота ми да бъда това, което съм през днешния ден - на 75 години, въпреки че аз споделям, че съм на 750. Абе хора, доста съм живял! Много съм видял! Много съм изял, доста съм изпил ", сподели през смях великият артист.

„ Аз разбирам доста добре какво е отношението към Стефан Ламбов Данаилов. А то е прелестно и в този момент сме дружно в един салон с държавни управления, президенти, Народно заседание, доктори, другари, фенове... Чудесно е! Да ви дава Господ да ви се случи същото. И защото идва Нова година, аз желая да ви пожелая от сърце да сте живи и здрави, усмихнати! Усмихвайте се, хора, доста е значимо ", прикани най-после разчувствено Стефан Данаилов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР