Олимпийски кръгове, които са тежки общо 30 тона, бяха поставени

...
Олимпийски кръгове, които са тежки общо 30 тона, бяха поставени
Коментари Харесай

Окачиха олимпийските кръгове на Айфеловата кула

Олимпийски кръгове, които са тежки общо 30 тона, бяха сложени на емблематичната Айфелова кула в Париж, заяви радио " Монте Карло ". Това са най-големите кръгове във френската столица, които могат да се видят от доста места в града.

Олимпийските кръгове са в цветовете зелен, черен, червен, жълт и наследник. Те са били поставяни на 70 метра височина, сред първия и втория етаж на кулата. " Това е едно от упражненията на всички Олимпийски игри. Стори ни се естествено да съберем емблемата с най-ембламатичния монумент в Париж ", разяснява изпълнителният шеф на Париж 2024 Тиери Ребул.

Олимпийските кръгове са обърнати към река Сена и площад " Трокадеро ", където ще завърши церемонията по откриването на Игрите на 26 юли. Гигантските кръгове са били тествани в продължение на осем месеца, като те са с ширина 29 метра, 15 метра височина и 9 метра диаметър. Те са по-големи от кръговете, които бяха сложени на " Тауър Бридж " в Лондон през 2012 година, само че по-малки от тези в Токио през 2021 година

През деня кръговете ще резервират цветовете си, само че през нощна ще бъдат осветени в бяло, с цел да може черният кръг да не изчезне.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР