Със собствен спектакъл актьорът Краси Радков ще се опита да

...
Със собствен спектакъл актьорът Краси Радков ще се опита да
Коментари Харесай

Краси Радков опитва да детронира Рачков

Със личен театър артистът Краси Радков ще се опита да детронира сътрудника си Димитър Рачков. Шоуспектакълът на Радков е заплануван за лятото на 2021 година и ще е конкуренция на " Забраненото шоу ", с което Рачков жъне триумфи през последните години в цялата страна.

По спектакъла на Краси към този момент се работи с цялостна мощ. Негов режисьор е Съни Сънински, а сценарист - Иво Сиромахов. За проектите си споделя самият Краси пред Слави Трифонов, на който остава правилен и е част от екипа му към този момент дълги години.

" Работим интензивно по спектакъла и проектите са през лятото на 2021 година да бъде подготвен. Нямам мераци за " Арена Армеец ", не мисля, че залата е пригодена за сходен вид събития. Имам предпочитание спектакълът да се играе в по-малки зали в цяла България, както и да става за открита сцена " - споделя Радков пред Дългия.

Шоуто на Краси ще се играе наред с това на Рачков следващата година. Двамата комедийни любимци ще бъдат конкуренция, само че това не скапва колегиалните им връзки. Рачков и Радков не таят неприятни усеща един към различен. Дори в противен случай, Краси разкрива, че е имал предложение да се включи в спектакъла на сътрудника си, което е отказал, защото не е бил подобаващ моментът. Двамата с Трифонов обаче са безапелационни, че ще поддържат сътрудника си и другар. Слави и Маги Халваджиян заровиха томахавката преди няколко месеца и към този момент са подготвени да си оказват помощ взаимно. Подчинените им също ще си подават ръка в сложните времена, в които се намира шоубизнесът сега. Очаква се Радков да застане на сцената до Рачков като специфичен посетител в " Забраненото шоу ", писа България Днес.

Краси разкрива и за друго апетитно предложение, което е отказал, а точно да бъде част от огромен театър дружно с редица известни артисти. Слави поддържа конкуренцията.

Имах предложение да се включа в зрелище, събрало и доста други известни имена, комедийни корифеи. Между тях и Любо Нейков. Отказах и него, защото мислех, че на теб няма да ти е прелестно " - откровено споделя Радков на Трифонов, а Дългия го отвърна, че не би имал нищо срещу. Слави е безапелационен, че не е в скандал с никого и няма проблеми с хората, решили да изоставен екипа му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР