Със смесени чувства съм по повод ареста на Десислава Иванчева.

...
Със смесени чувства съм по повод ареста на Десислава Иванчева.
Коментари Харесай

Бившият шеф на НСО: Арестът на Десислава Иванчева не беше направен по най-добрия начин

Със смесени усеща съм във връзка ареста на Десислава Иванчева. Не беше изработен по най-хубавия метод. Това разяснява в предаването „ Лице в лице” някогашният шеф на НСО ген. Румен Миланов.

"Ако приказваме за хронологията на ареста, първото е, че той се прави през Спортната палата. За такива интервенция се прави прелиминарен проект, постоянно се прави проект, който цели правда. Мястото на ареста нанесе вреди на градския превоз и жителите ", сподели още той.

"Натривките от ръцете е трябвало да се вземат незабавно. Парите също се брояха на тротоара, по този начин не се прави. Камерите не снимаха доста обичайно по какъв начин дамите от органите на реда бяха наведени. Арестът трябваше да се организира по най-интелигентния метод ", добави ген. Миланов.

"Има и въпроси, да вземем за пример къде е медиаторът. Несериозно е да се каже, че Иванчева е светела цялата, едно е да ти светят ръцете, друго е да светиш по тялото. Има съществени правила в дейностите на органите на реда, на които не би трябвало да отстъпваме. Подкупа е бил на траншове, защо са били те, поради интервенцията ", попита още ген. Румен Миланов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР