Със смесени чувства излезе от съблекалнята защитникът на националния отбор

...
Със смесени чувства излезе от съблекалнята защитникът на националния отбор
Коментари Харесай

Бодуров: Треньорът е доволен, но пък загубихме

Със смесени усеща излезе от съблекалнята бранителят на националния тим Николай Бодуров след загубата от Босна и Херцеговина с 0:1. Според него, тимът е извършил напътствията на селекционер Петър Хубчев, само че пък неприятното е, че е позволил загуба с 0:1.

"За пръв път играя в такава система, доста малко време да играем добре. Треньорът сподели, че се е получило, каквото желае, само че загубихме. Надиграхме ги в по-голяма част от мача, само че резултатът е значим. "

"Надявам се да е положителен този старт, само че като игра, резултатът не виждам по какъв начин е положителен. Но щом треньорът е удовлетворен, значи сме се справили. Синхронът би трябвало да е на високо равнище, виждате в Ювентус по какъв начин е. Харесва ми тази скица, само че би трябвало време да свикнем с нея ", съобщи Бодуров и разкри по какъв начин се е чувствал против нападател от класата на Един Джеко.

"Тежко е против Един Джеко, постоянно познавам по кое време един нападател е международна класа, играе бързо и интелигентно. Нямаше положения пред него, различен вкара. Важното е обаче, че ние не вкарахме ", приключи Бодуров.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР