Със смелата си постъпка едно шестгодишно момче успя да привлече

...
Със смелата си постъпка едно шестгодишно момче успя да привлече
Коментари Харесай

Шестгодишното момче, което се превърна в герой

Със смелата си постъпка едно шестгодишно момче съумя да притегли вниманието на редица известни персони, измежду които Крис Евънс и Крис Хемсуърт .

Историята на Бриджър Уокър обиколи бързо интернет пространството и медиите. Малчуганът е показал голяма храброст и е защитил четиригодишната си сестра от нахлуване на куче.

Уокър е застанал на пътя на кучето, с цел да отбрани сестра си, а вследствие на това кучето го е ухапало на няколко пъти по бузата. За да бъдат зашити раните на момчето са били употребявани повече от 90 шева, което е лишило два часа.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Nikki Walker (@nicolenoelwalker) на Юли 15, 2020 в 6:31 PDT

Според CNN, когато бащата на Бриджър го е попитал какво го е предиздвикало да отбрани сестра си, момчето е дало отговор: " Помислих се, че в случай че някой би трябвало да почине, то това би трябвало да съм аз. "

Оказва се, че Бриджър Уокър е огромен почитател на Отмъстителите, което е привлякло вниманието на Ан Хатауей. Тя показа фотография на момчето и сестра му в Instagram и написа, че не е супергерой, само че той несъмнено е.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Nikki Walker (@nicolenoelwalker) на Юли 15, 2020 в 4:36 PDT

Така смелата постъпка на момчето доближава и до Крис Евънс и Крис Хемсуърт. Евънс му е изпратил подписан от него щит на Капитан Америка, съпроводен със особено видео обръщение.

Крис Хемсуърт също показва изненадата си от смелостта на момчето, като му дава обещание, че скоро ще се видят и онлайн.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР