Със силното представяне на кметския балотаж в българската столица Григорова

...
Със силното представяне на кметския балотаж в българската столица Григорова
Коментари Харесай

Германският вестник „ND” за пробива на Ваня Григорова: Силен ляв сигнал от София!

Със мощното показване на кметския балотаж в българската столица Григорова насочва борбено предизвикателство отляво, което ще има отражение и отвън изборите, и отвън София.

Предизборен трилър в България: На балотажа на изборите за кмет на София в неделя мощно се показа Ваня Григорова, претендент на коалиция сред Българска социалистическа партия и новата групировка „ Левицата! ”

Според настоящото броене единствено няколко хиляди гласа не доближиха на Григорова, с цел да победи либерално-консервативния любимец Васил Терзиев.

Предвид извънредно дребната разлика и опитите за въздействие върху изборите, Григорова ще изиска инспекция на предварителните резултати.

Това, което към този момент е несъмнено, е, че синдикалистката, която е привърженичка на класовата битка и всеобщия синдикализъм, направи сензация с влизането си във втория тур и директната конкуренция с Терзиев. И това бе реализирано от нея, макар че се сблъсква както със скандална медийна акция, по този начин и с апаратите на партиите с огромни пари, които преобладават в София от десетилетия.

Ваня Григорова и нейната коалиция доближиха до доста хора и ги активизираха за обществената идея с доверие, необятно гражданско присъединяване и ясни претенции. Това е отправяне на борбено предизвикателство отляво, което ще има отражение и отвън изборите, и отвън София.

Германският вестинк „ ND ” се издава от журналистически кооператив и мотото му е „ Журналистиката отляво ”. Същият вестник към този момент разгласява публикация за Ваня Григорова на 20 октомври т. година, която бе препечатана и в „ Барикада “.

Петер Щайнигер, „ ND ”, 6 ноември 2023 година, 17:14 ч.

....

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. 
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР