Със сигурност знаете за петте езика на любовта – думи,

...
Със сигурност знаете за петте езика на любовта – думи,
Коментари Харесай

Ето как ОБИЧАТ различните зодии

Със сигурност знаете за петте езика на любовта – думи, грижа, приемане на дарове, качествено време и физическо допиране - въведени от брачния съветник и създател доктор Гари Чапман в едноименната му книга от 1992 година: 5-те любовни езика. И в случай че не живеете под канара, вие също знаете вашия зодиакален знак - и вашия изгряващ и лунен знак също! Четете своя  (и  на bae’s) и употребявате астрологични приложения, с цел да разберете по-добре себе си и околните си. Езиците на любовта, съчетани със зодията ви, могат да ви оказват помощ да подобрите напълно връзките в живота си. Ето по какъв начин обича всяка зодия:
Везни – Получаване на дарове
Като най-хубавият стилист на зодиака, вие обожавате добре готови дарове от сътрудник и другари. Не е належащо подаръкът да е безценен или първокласен, той просто би трябвало да отразява вашата неповторима персона и естетически нюх. Независимо дали става въпрос за пилешка чорба, когато не се чувствате добре, или вечеря в ресторант със звезда Мишлен, ще оцените всеки жест.
Скорпион – Качествено време и физическо допиране
Въпреки че всички ви мислят за секси, мистериозен вид, това, което в действителност има значение за вас, е да прекарвате качествено време с хората, които обичате. Имате потребност от другари и сътрудник, които да се усещат удобно във всяко ваше положение.
Стрелец – Качествено време
Тъй като постоянно преследвате идващото премеждие, имате потребност от някой, който да поддържа темпото ви. Създаването на идеални мемоари е от най-голямо значение за вас. И без значение дали става въпрос за безшумно разходка в парка, сантиментално и забързано пътешестване до Япония или планински преходи в Италия, до момента в който прекарвате време с обичаните си хора, ще се насладите на всеки един от тези моменти.
Козирог – Получаване на дарове
 Ето по какъв начин ОБИЧАТ другите зодии (I част) Ето по какъв начин ОБИЧАТ другите зодии (I част)
Със сигурност знаете за петте езика на любовта – думи, грижа, приемане на дарове, качествено време и физическо допиране - въ...
Вие сте извънредно на върха на всичко, което вършиме. И защото явно знаете най-добре, вие също се наслаждавате на по-фините неща в живота и желаете сътрудник, който също прави оценка тези неща. Нищо не е по-добро от някой, който знае по какъв начин да избере подарък за вас с най-високо качество на най-хубавата цена.
Водолей – Грижа
Вие сте бунтовник с идея, тъй че желаете тези, които обичате, освен да споделят вашите полезности, само че и да се борят за тях. Вие полудявате за някой, на който не би трябвало да му се припомня да се занимава с локалната политика и почтени благотворителни организации. И ключът към сърцето ви не е просто да дарите огромно подаяние или да се покажете на голям митинг, а да вършиме дребни неща всеки ден, които вършат разлика.
Риби – Окуражаващи думи и грижа
Нека бъдем реалисти. Искате някой, който ще премине през огън за вас. Но в никакъв случай не бихте поискали това. Винаги мислейки за другите преди себе си, имате потребност от сътрудник, който ви поддържа като в това време смъква част от товара, който носите. Вие сте идеалист и тези, които ви обичат, би трябвало да са подготвени да не престават да ви дърпат на земята.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР