Със сигурност, всяка жена желае да поддържа косата си дълга

...
Със сигурност, всяка жена желае да поддържа косата си дълга
Коментари Харесай

8 причини за цъфтежа на косата

Със сигурност, всяка жена желае да поддържа косата си дълга и се е сблъсквала  с казуса с цъфтящите краища. За да има вашата коса  здрав и поддържан тип, е хубаво да бъде гладка по дължината на кичурите ви. Цъфналите краища скапват цялостната визия, правейки косата непривлекателна и разхвърляна.

Всеки от нас се е сблъсквал с аргументи, при които нашата коса губи своите свойства, трансформира се в чуплива, опада или косъма изтънява. Много могат да бъдат аргументите за разцвет на косата, като в тази публикация ще изброим най-често срещаните от тях:
Вижте дали миете косата си ГРЕШНО
Миенето на косата е значим обред, който почиства скалпа и корените и се грижи за кожата на главата. Здрава кожа – здрава коса, ка...
Прочети повече
1. Често боядисана или химически къдрена коса - Тези процедури съществено повреждат косата, правейки я чуплива и суха. Най-лошото е, че към този момент цъфналите краища не могат да се възстановят, а би трябвало да бъдат подрязани.

2. Използвайте постоянно сешоар -  Ако употребявате постоянно сешоар, преса или маша, би трябвало да свикнете да виждате краищата на косата си да цъфтят постоянно. Ще решите казуса в случай че изсушите вашата коса със сешоар с студен, неагресивен въздух и постоянно употребявате топлозащитни артикули върху нея.

3. Неправилна грижа за мокра коса - Определено не би трябвало да изсушавате косата си с забрадка и да я сресвате. Оставете я да изсъхне по натурален метод. Професионалните фризьори не предлагат измиването на косата ви преди лягане.

4. Аксесоарите за коса – Те включват разнообразни железни щифтове, прекомерно стегнати ластичета и фиби, скубещи косата. Всички те я  увреждат, смесват я и  я раздират, което неизбежно води до разцвет в краищата и.
Вижте по какъв начин захарта вреди на косата ви
Приемът на захар в всекидневието ви води до възпалителни процеси в организма. Рафинираната бяла захар не носи значими хранителни витамини и...
Прочети повече
5. Пряка слънчева светлина - Ултравиолетовите лъчи имат изключително нездравословно влияние в композиция със солена морска вода. Затова като отивате на плаж, е значимо да носите със себе си защитни средства, освен с цел да предпазите кожата си, само че и косата си. Трябва да се опитате да носите шапки по-често. Не забравяйте, че прекомерно стегната забрадка или шапка също може да повреди вашата коса.

6. Рисков фактор може да бъде също  неправилният или вреден метод на хранене, утежняване на общото здраве, измиването  на косата с корав или хлориран тип вода, приемане на дадени нездравословни медикаменти, преохлаждане на косата и впрочем. Ако аргументите за този проблем не биват навременно отстранени, вашата коса ще стартира разцвет освен по своите краища, само че и по цялата си дължина, а това е доста мъчно решим проблем.

7. Различни автоимунни болести, които могат да доведат до загуба на коса. Препоръчително е при подобен случай, в случай че забележите, че губите прекомерно доста количество коса, да се обърнете към вашия доктор или дерматолог;

8. Проявява се постоянно при хора, които работят при стресова среда на работното си място или имат разнообразни проблеми и напрежения в фамилията и персоналния си живот, както и други типове фактори, засягащи човешката нервна система;

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР