Със сигурност всички сме срещали поне няколко души, които категорично

...
Със сигурност всички сме срещали поне няколко души, които категорично
Коментари Харесай

Кои зодии всъщност изобщо не вярват в астрология?

Със сигурност всички сме срещали най-малко няколко души, които изрично отхвърлят астрологията като вероятен вид за предначертаване на бъдеще и установяване на присъщи качества във всеки човек. Всъщност, много постоянно, тези хора са от един и същи тип зодия, а точно:

1. КОЗИРОГ
 Какъв е любовният ви език по отношение на астрологията? Какъв е любовният ви език по отношение на астрологията?
Нека забележим какъв е любовният език на всяка зодия по отношение на астрологията:  ОВЕН Овните са буйни и самостоятелни! За страдание те същ...

Козирозите са прагматици и като такива, те имат вяра в личните си качества, умения и познания, а не в това по какъв начин са подредени звездите им през днешния ден за изпълване на избрана цел. Изключително скептични към всичко, което не е изрично твърда и обоснована просвета, а на моменти и присмехулно отхвърлящи. Изобщо не се и опитвайте да " запалите " някой Козирог по тематиката за зодии, задачата ви ще завърши с крах.

2. РИБИ

Странно, само че най-замечтаният знак, който всекидневно се " рее в облаците ", в действителност изрично не има вяра в астрология. По-склонни са да се доверят в символика, сила и нематериалност, от колкото в предначертани присъщи особености за тях самите. Всъщност, подозренията им в достоверността на зодиакалните предсказания и догатки, идва от обстоятелството, че РИБИ обичат да опознават други РИБИ по случайност, а така са видели какъв брой цялостни противоположности са по сред си, което разсънва подозренията за меродавност в това, че една зодия има характерен темперамент.

3. ТЕЛЕЦ
 Какво са земните знаци и кои са те в астрологията? Какво са земните знаци и кои са те в астрологията?
Какво са земните знаци? Трите земни знака в астрологията са Телец, Дева и Козирог. Земята е това, върху което строим и където природат...

Телците несъмнено считат астрологията за " ала-бала ". Не отхвърлят изцяло недоказани науки или вяра, дори назад, в действителност телците имат благоговение към религиите и ги почитат, само че сигурно не са от хората, които ще си четат дневния хороскоп на последната страница във вестника. Дори за тях това е неуместно да си го помислят.

4. БЛИЗНАЦИ

Всъщност тази зодия има вяра по-скоро 50:50. Може в понеделник да има вяра изцяло, изключително в случай че хороскопът им е съвпаднал с някоя преживелица в деня, само че в случай че идващия ден не съвпадне - то схващат, че било чиста случайност и дълго време не обръщат внимание на астрологически предсказания. Близнаците обаче, са извънредно привлечени от концепцията за тайнственост, безкрайност и постоянно се чудят дали в действителност в действителност звездите им предначертават целия живот или всичко е небивалица и плод на случайности.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР