Със сигурност вече не веднъж сте срещали в мрежата завладяващи

...
Със сигурност вече не веднъж сте срещали в мрежата завладяващи
Коментари Харесай

Първото студио за ирисова фотография във Варна - IRIS ART by NORA

Със сигурност към този момент не един път сте срещали в мрежата завладяващи картини на пъстри ириси. А знаете ли, че във Варна съществува фото студио, в което и вие можете да си извършите такава картина? Дори освен това - в това студио ще срещнете артикули, които не сте виждали до момента.

Нека Ви срещнем с. Вече повече от половин година в сърцето на града Нора Баракова основава персонализирани арт фотографии. Родена във Варна, Нора е освен фотограф, само че и създател на студиото. Въпреки че тя приключва банков мениджмънт, пристрастеността към изкуството под разнообразни форми като снимка, мода и изобразяване постоянно е била част от живота ѝ.

След 20 години в бранша на банките и застраховането, 2 години работа от у дома, Нора усеща потребността от повече контакти с хора и несъмнено, повече изкуство в всекидневието си! Случайно попада на ирисовата снимка - един вълнуващ поминък, и мигновено схваща, че това е нещото, което постоянно е търсила със сърцето си.

“Видях го инцидентно, само че го усетих като моето нещо и знаех, че макар многото незнайни, мога да се оправя. ”
Така Нора се въодушевява да трансформира обичаното си занимание в специалност и основава своето бутиково студио. Веднага откакто се въодушевява намира и от кое място да научи занаята - непосредствено от Франция като се включва в мастърклас на прочут френски фотограф.

Нора открива огромна поддръжка от фамилията си в новото начинание. Признава, че с помощта на техническите познания и умения на брачна половинка си, студиото се трансформира от фантазия в действителност. Заедно те основават технологията на снимане, както и невероятните артикули, които оферират в студиото.

“Вече имаме създадени 2 неповторими в света продукта - светеща кутия с изобразен ирис, която се ръководи със датчици за придвижване и светещ 3D план на ирис. ”
Нора споделя, че творчеството им не стопира дотук и не престават с реализирането и на други неповторими за света артикули, които ще пуснат в бъдеще.

IRIS ART by NORA е студиото, в което освен може да си изработите красива картина на вашия ирис, само че и можете да създадете страховит подарък за обичан човек, да извършите един ексцентричен фамилен портрет или да запечатате любовта си по нетрадиционен метод! А Нора ви подсигурява високо качество на продуктите и персонално отношение. Тя споделя какъв брой доста обича процеса на работата си, връзката с клиентите, само че най-много реакцията, когато човек види картината със своето око.

Можете да откриете Нора и студиото на ул. „ Доктор Людвик Заменхоф “ №8, a също по този начин и да разберете повече за IRIS ART by NORA във или.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР