Със сигурност вече би ви било изключително трудно да разпознаете

...
Със сигурност вече би ви било изключително трудно да разпознаете
Коментари Харесай

Анита повиши тарифата след поредния тунинг

Със сигурност към този момент би ви било извънредно мъчно да разпознаете някогашната на Димитър Рачков – Анита Димитрова. Само година, откакто комикът я натири, плеймейтката е съумяла да промени лицето си до неразбираемост, подлагайки се на редица пластични интервенции. По всяка възможност повода за това е новата й специалност – елитна секс труженичка, чиято цена на услугите се подвига редом с броя на корекциите.

 

Това, което прави мощно усещане е, че фрапантната смяна във типа й е настъпила точно след раздялата й с Рачков, което на пръв взор наподобява нелогично, защото пластичните интервенции надалеч не са евтини. В този ред на мисли е необичайно как  Анита, която е изгубила главния си спонсор, е съумяла да си ги разреши. За никого не е загадка, че трите години, през които живееше с Рачков, издръжката й бе напълно за негова сметка.

Когато двамата се залюбиха, Анита към този момент бе наляла предостатъчно бюста си, по тази причина единствената промяна, която правеше по време на връзката им бе да налива от време на време устните си с хиалурон.

 

Първото, на което Анита е протегнала ръка в корекциите след раздялата си с комика, е носът, който все още е мощно съкратен и изтънен, съвсем на изгубване, както в последно време е извънредно съвременно. За сметка на това пък скулите й наподобяват толкова надути, като че ли е нажилена неведнъж от оси, което издава, че и над тях са се трудили експерти. Устните й също са издути до прекаленост и заемат неестествено огромна част от лицето й. В съпоставяне с преди и брадичката й е по-различна – към този момент е много изпъкнала. Мълвата носи, че Анита се е подложила на всички тези промени, защото подвигат цената в най-древния поминък.

 

Както към този момент стана ясно минималната й цена като труженичка в България е хилядарка, а измежду условията са да бъде наета за минимум три часа. Цената й в Турция и Дубай, където също работи, е 5000 евро, плюс разноските за път и престой. Отлично осведомени настояват, че в сектора тези цени са непостижими, в случай че не легнеш под скалпела.

 

Говори се, че Анита се е тунинговала в Турция, където е в пъти по-евтино, в сравнение с у нас, само че пък и резултатите не всеки път са приемливи.

Преди дни тя разгласи, че е сгодена за американски вложител със странното име Нико Еврика Бец. Според мнозина обаче този годеж е фиктивен, защото стана ясно с какво се устоя след раздялата й с Рачков.

 

Миналата седмица тя сподели фотоси с Еврика от Амстердам, само че странното е, че човек, който се е сгодил за нея, би я пуснал на обществено място единствено по сако.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР