Със сигурност сте чували за хиромантията – изкуството да четете

...
Със сигурност сте чували за хиромантията – изкуството да четете
Коментари Харесай

Тези линии на дланта разкриват вашия характер

Със сигурност сте чували за хиромантията – изкуството да четете по ръцете. Смята се, че човешкият темперамент е отпечатан върху дланите на ръцете. С помощта на тези линии можете да разберете за себе си това, което даже не сте подозирали. Ние ви предлагаме едно вълнуващо занимание за свободното си време: научете се какво значат тези линии на дланта ви.

Линията на сърцето е главната линия, близка до основата на пръстите. Тя може да се употребява, с цел да се реши какъв тип взаимоотношения човек има с други хора. Въз основа на местоположението ѝ хората могат да бъдат групирани в пет групи.

1) Тип “А ”

Вие сте харизматичен човек, който има лидерски качества!

Погледнете дясната си ръка: в случай че линията на сърцето е с начало междинния ви пръст, вие сте водач. Вие сте самостоятелни, амбициозни и вършиме всичко с огън в очите.

Ако имате проблем по пътя си, самоуверено взимате вярното решение и ставате спечелили!

Понякога ръцете ви се отпускат. Но тук си коства да ви напомним, че същинският триумф не идва бързо. Необходими са непрекъснати старания. Продължете пътуването си в посоката на това, което обичате да вършиме, и няма да сбъркате.

2) Тип “Б ”

Вие сте добър и доблестен човек!

Ако линията на сърцето стартира сред показалеца и междинния ви пръст, това значи, че сте човек с положително сърце, който постоянно е подготвен да оказва помощ на другите. Подкрепяте околните си в сложни моменти. Но би трябвало да внимавате. В края на краищата някои хора могат да употребяват вашата добрина за зли цели, изсмуквайки сила от вас. Бъдете бдителни и обградени единствено със същите благородни хора като вас.

3) Тип “B ”

Вие сте сензитивен човек с фина психика!

Ако линията на сърцето ви стартира покрай показалеца, това демонстрира, че сте уязвими и обезпокоени. Дори и да изглеждате като мощен и самостоятелен човек, то в душа си сте извънредно раними и чувствителни. Понякога реакцията ви към избрани неща, изключително рецензията, е по-силна от всичко останало. Често се притеснявате за вашето семейство и другари. Предпочитате вечер да бъдете в компанията на забавна книга или филм вместо в шумна дискотека. Но в това няма нищо неприятно. Чувствителният човек съчетава доста позитивни характерности. Вие реагирате прочувствено, работите добре в екип, имате положителни нрави.

4) Тип “Г ”

Вие сте човек със златно самообладание!

Ако линията на сърцето ви стартира тъкмо под показалеца, това значи, че сте доста търпеливи. Ако някой ви настъпи по крайници, ще му го кажете учтиво. Ваш другар ви е изискал заем? Ще изчаквате търпеливо, до момента в който не ви го върне. Хората мечтаят да имат другар като вас. Но един ден вашето самообладание може да се изчерпи, тъй че не му позволявайте да си отиде.

5) Тип “Д ”

Изключения.

Ако линията на сърцето стартира от друго място, вие се справяте добре с нещата, които изискват прочувствен надзор от ваша страна. Вие се грижите за себе си и това е доста добре!

Вижте още: 7 признака на хората със мощно биополе. А вие от тях ли сте?

Ако линията ви е доста извита, това значи, че сърцето ви е прекомерно положително.

Погледнете още веднъж дясната си ръка, дали интерпретациите съответстват? Сега е задоволително да погледнете ръката на събеседника си и да разберете с кого си имате работа. Споделете тази публикация с приятелите си. Нека те също да ревизират посочените линии върху дланите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР