Със сигурност сте чували, че сутрин трябва да започвате деня

...
Със сигурност сте чували, че сутрин трябва да започвате деня
Коментари Харесай

Жена разказва: Всеки ден пих вода и лимон в продължение на година и резултатите са изумителни

Със сигурност сте чували, че заран би трябвало да стартирате деня си с чаша вода с лимон, с цел да ускорите метаболизма си и да имате положително изцяло здраве. Може би някои от вас го вършат. Какъв обаче е същинският резултат на чашата вода с лимон?

Една жена си е направила личен опит, пиейки напитката цяла година. Това е американката Кристъл Дейвис, която решила да види какви промени ще се случат със здравето ѝ, в случай че последва съвета на експертите – да пие вода с лимон. Тя почнала да го прави, добавяйки лъжичка мед към напитката, а постигнатите резултати в действителност били изумителни.
 Ето за какво водата с лимон е толкоз потребна Ето за какво водата с лимон е толкоз потребна
Само при положение, че имате потребност от друга причина да обичате водата с лимон, става известно, че тя може да бъде и решението на един доста непри...

Жената споделя, че всичко почнало, когато била болна от простуда и  почнала да пие мед и лимон срещу грипа. Все отново схванала, че естествените съставки, като прясно изцедения лимонен сок, са доста по-ефективни от медикаментите, продавани в аптеките.

Кристъл споделя, че е решила да пие топла вода с лимон и мед цяла година, заран на гладно. Тя споделя, че е изумена от резултатите, че не е боледувала цяла година. Започнала да приема водата с лимон без значение дали пътува, или си е вкъщи. Тя я зареждала с сила и към този момент нямала потребност даже да пие кафе.

За да подготви напитката си, Кристъл стопляла 1 ч.ч. вода, 1 ч.л. мед и сока от половин лимон. Първо се прибавя медът, с цел да може да се разтопи, а след това и лимоновият сок. Пие се незабавно откакто станете от сън. Ако лимонът е прекомерно кисел, може да изравните усетите, добавяйки още малко мед.

Сред потвърдените изгоди от приема на вода с лимон са:
 Непростимата неточност, която вършим, когато пием вода с лимон Непростимата неточност, която вършим, когато пием вода с лимон
Кой в днешно време не се е натъквал на информации какъв брой потребна е водата с лимон. Учени настояват, че това е нещо прелестно за тялото ни...

По-доброто храносмилане – медът има противовъзпалително и антибактериално деяние. Насърчава работата на стомашната флора, както и изхвърлянето на токсините от тялото. Лимоновият сок подкрепя усвояването на питателните субстанции и разграждането им по-бързо и дейно.

Елиминиране на риска от инфекции – с помощта на това, че отстрани токсините от организма, пречиства пикочните пътища, подкрепя действието на дебелото черво. Напитката въздейства позитивно върху храносмилателния развой.

Подобряването положението на кожата – в случай че имате проблематична кожа, това може да се окаже вашето решение на казуса. Това се дължи на обстоятелството, че лимоновият сок пречиства кръвта, предизвиква синтеза на червени кръвни телца, а оттова спомага за възстановяване положението на кожата. Ако имате суха кожа или проблематична такава, водата с лимон спомага за синтеза на колаген и прави кожата по-еластична.

Ако и вие решите да приемате вода с лимон и мед, сигурно ще усетите резултата доста скоро и ще превърнете напитката в част от вашия утринен обред.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР