Със сигурност сме чували не една история за мъж, който

...
Със сигурност сме чували не една история за мъж, който
Коментари Харесай

Коледни подаръци за смарт момичета от Yettel



Със сигурност сме чували не една история за мъж, който е подарил на брачната половинка си комплект ножове, някоя тенджера или пък фурна. Знаем и за последствията от това…

Независимо от опита, който сме натрупали в избирането и подаряването на дарове, едно е ясно: Той в никакъв случай не ни е задоволителен.

Не всички дами обичат да готвят, само че всички харесват да (се) снимат, да споделят моменти в обществените мрежи, да харесват и да разясняват.

За да улеснят част от мъжката публика от Yettel са създали практични оферти за смарт дарове, които могат да се купят от онлайн магазина на телекома.

Приемете ги като дарове за софтуерни майки, дами и дъщери. Преди празниците получавате и понижение от 15% за цялата гама аксесоари, предлагана от оператора.

Освен това, всички смарт телефони идват с три вместо общоприетите две години гаранция, а поръчката от онлайн магазина е с безвъзмездна доставка за цялата страна.

Ето и някои от предложенията:


Комбинация за положително начало на деня -

На огромна част от хората животът им всяка заран стартира тъкмо по този начин - кафе и/или капучино и бърз скрол през обществените медии. Намираме концепцията да се обвържат тъкмо тези два продукта за много истинска.

MOTOROLA Edge 40 има доста кадърна 50 мегапикселова съществена камера, 32 мегапикселова предна камера за селфита, екран със 144Hz освежаване - т.е. много бърз и 68W турбо зареждане. Всичко това съчетано с атрактивен дизайн… и с кафе машина Philips EP5441/50.

Освен познатото ни еспресо, тя предлага избор от 12 разнообразни кафе питиета като: лате, американо, капучино и други. Кой е споделил, че подаръкът би трябвало да е единствено за един, нали?


Fashion позиция -

Това е един от най-забележителните дамски смарт часовници на годината. Истината е че и много мъже го харесват, както и че Huawei в никакъв случай не го дефинираха като характерно предопределен за единия пол. Между другото кажете на един мъж, че нещо е единствено за дами и гледайте какво става - първо, с помощта на Хари Стайлс, много от Gen Z-тата откраднаха, по-късно, а най-после и.

През декември, огромна част от продуктите на Huawei като се изключи че са на промоционална цена, вървят с спомагателен подарък – безжични слушалки Huawei FreeBuds SE 2. Без да са топ продукта на марката, слушалките са положително ежедневно допълнение.

Часовникът на фотографията е с пиано верижка - композиция от златно и сребърно. Деликатният корпус не би трябвало да ви заблуждава, този часовник може доста - мери подготвителното натоварване, прави мониторинг на напрежението, разполага с компас, следи сърдечната периодичност и има даже календар за овулация, който с изключение на основан на преброяване на дните, мери и температурата.

Huawei Watch GT 4 е съчетаем освен с Android, само че и с IOS, а батерията му държи без проблем по към седмица.


Да поговорим за бизнес със

Samsung Galaxy S23 Ultra - това е флагманът на Samsung и в прочут смисъл изобщо на Android телефоните. Този несравним цвят на нежна лавандула придава на другояче много бизнес насоченото смарт устройство, внимателен женски сексапил.

В S23 Ultra има всичко „ най “ - от екрана през системата от камери до батерията. Може да снима 8К видео и да се оправи с доста предизвикателни игри. Писалката, така наречен s-pen дава също много забавни благоприятни условия - в това число като отдалечено за камерата на телефона.

Да се каже, че Samsung Galaxy S23 Ultra е аксесоар, би било лека засегнатост към него, тъй като той е доста повече - по спецификации повече наподобява на преносим компютър, като даже и в тази конкурентна сфера много екземпляри биха му завиделли.

Освен този смарт телефон, който е на промоционална цена през декември, към него Yettel Ви подаряват новото потомство безжични слушалки – Samsung Galaxy Buds FE.


От iPhone по-високо няма

Щом жена ви или щерка ви счита, че Apple вършат най-хубавите фотоси, кой сте вие, че да спорите?

Както е известно iOS потребителите си живеят в тяхната екосистема.

Затова и предлагането на Yettel е по-комплексно. То гласи, че в случай че закупите новия с проект Тотал Unlimited и часовник Apple Watch от серията S9 LTE, ще получите отстъпка на стойност 200 лв..

Разбира се, тези продукти можете да разделите сред двама души, като надали има потребност да ви подсигуряваме, че ще ги зарадвате.


За доста практичнитe -

Започнахме листа с продуктови оферти, със смарт телефон на Motorola и кафемашина – Philips. В този дух и довършим, разликата тук е първо в модела на смарт телефона и второ, че продуктът на Philips не е кафемашина, а отвесна прахосмукачка 3-in-1 с вграден моп и дълготрайност на работа до 80 минути. Това предложение още веднъж попада в графата “практични дарове за двама ”, което е супер.

Разбира се, вие може да задържите прахосмукачката за лични потребности или още по-добре – да я подарите на фамилията с обещанието, че ще я ползвате постоянно.

Моделът на телефона е от ниския междинен клас и е съвършен за по-малки деца или възрастни родственици. Батерията му държи добре, фотосите, при задоволителна осветеност, са изцяло прилични.

Ако към този момент сме ви замислили, само че ви трябват още малко причини, от Yettel пазят един за край - опцията от 6 месечно гратис “пътуване ” из наличието на Storytel.

Партньорството сред двата марката е от септември, а офертата важи за всеки клиент на телекома, който през този месец съобщи абонаментен проект „ Total Unlimited 59.99 “.

Ако не сте пробвали още портала за аудиокниги - горещо ви го предлагаме. Прави презокеанските полети по-леки, както и всяко досадно занятие една концепция по-приятно.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР