Със сигурност ще се изненадате, като разберете, че Дженифър Анистън

...
Със сигурност ще се изненадате, като разберете, че Дженифър Анистън
Коментари Харесай

Знаете ли, че: Дженифър Анистън била заменена в `Приятели` и никой не разбрал

Със сигурност ще се изненадате, като разберете, че Дженифър Анистън е била разменена в един от епизодите на " Приятели " с друга актриса.

Казваме " изненадате ", тъй като никой до момента не беше забелязал това. Подмяната е останала невидима за феновете повече от десетилетие след края на шоуто, пише Daily Mirror.



Откритието е направено инцидентно от почитател, до момента в който гледал ситкома, разказващ за шестимата другари от средата на 90-те. Благодарение на орловия си взор обаче, той мигновено уловил " измамата ". 

Джордан Д " Амико - името на въпросния почитател, споделя за откритието си в " RecentlyHeard ".

Епизодът, в който героинята на Анистън - Рейчъл, се играе от евентуално нейна дубльорка, е озаглавен The One With The Mugging и е 15-и епизод от 9-и сезон на обичания ситком.



С отбор от актьорския състав с присъединяване на Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър, сериалът наблюдава живота на група шестима другари през 20-те и 30-те си години, които живеят в Манхатън, Ню Йорк.

И защото с времето и продължителното лъчение на сериала броят на почитателите непрекъснато пораства, шансът киноманите да заловен някой " гаф " също се усилва.

Така най-смайващото неусетно нещо се оказва по какъв начин, вместо Рейчъл, пред камерата се появява подробност от друга млада жена, която даже не носи същите облекла. 

You can't fool a fanatic. Why is this not-Rachel standing in for Rachel in this ep?
— Decider (@decider)
" Само няколко минути след началото на епизода, въодушевената Рейчъл се втурва в жилището на Моника, с цел да каже на Джоуи, че е получил прослушване с известния и фиктивен артист Леонард Хейс, изигран от Джеф Голдблум. Тримата другари признават, че се възхищават на артиста от рекламите му за мобилни телефони, в които той играе с маймуна. Моника с жар допуска, че може би маймуната ще бъде на прослушването. Джоуи реагира, като споделя: " Не ме карайте да се нервирам повече, в сравнение с към този момент съм! " и отива да седне още веднъж ", разказва Джордан сцената, в която Рейчъл в действителност не е изиграна от Анистън.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР