Със сигурност ще има трета доза ваксина срещу COVID-19. Никой

...
Със сигурност ще има трета доза ваксина срещу COVID-19. Никой
Коментари Харесай

Проф. Асен Балтов: Със сигурност ще трябва и трета доза ваксина срещу COVID-19

Със сигурност ще има трета доза ваксина против COVID-19. Никой не трябва да си мисли, че ще мине единствено с две дози. Това съобщи шефът на „ Пирогов ” в предаването „ Неделята на NOVA ”. Той посъветва хората към този момент да избират имунизациите с две дози.
„ Ефективността на еднодозовата ваксина е по-ниска в сравнение с РНК имунизациите ”, предизвести проф. Балтов. Той изясни, че при преболедувалите е добре да помислят след към 5-6 месеца за имунизиране. А тези, които към този момент са имунизирани с 2 дози, след към 1 година би трябвало да помислят за трета доза. „ Няма какво да се лъжем, тази пандемия няма да свърши до края на годината. Ще продължи и идната. Няма да е с толкоз жертви, само че сигурно ще продължи ”, съобщи проф. Балтов. 
 Проф. Балтов има вяра, че груповият имунитет против COVID-19 е изпълним до края на юни Проф. Балтов има вяра, че груповият имунитет против COVID-19 е изпълним до края на юни
Мисля, че в края на юни ще имаме нужния групов имунитет против COVID-19. Това съобщи професор Асен Балтов, шеф на „ Пи...
„ Реално щаб сега няма. Ако някой желае да го има, би трябвало да го заявят. Това е решение на новия Министерски съвет ”, сподели още проф. Балтов. „ Никога не сме споделили, че няма да спомагаме. Но въпреки всичко сме ръководители на лечебни заведения, гледаме си и нашата работа ”, продължи той.
Остава доста тежко и положението на Владимир Каролев. Той е на апаратна вентилация и с заплаха за живота.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР