Със сигурност отдавна не ползвате телефона си само за разговори,

...
Със сигурност отдавна не ползвате телефона си само за разговори,
Коментари Харесай

Не го знаехте, но можете да правите със смартфона си тези 3 неща

Със сигурност от дълго време не ползвате телефона си единствено за диалози, само че наясно ли сте с всички потребни функционалности, които той може да има посредством разнообразни приложения? От BrightSide ни дават образец с няколко.

Със смарт телефона си можете да...

1....измерите разстояние.

Не носите ролетка? Изтеглете си приложение, което ще ви спести грешките при мерене на око. То употребява камерата на телефона ви, с цел да мери дистанцията. Просто придвижете телефона от началната до крайната точка.

2....тествате батериите на отдалеченото.

Дори не е нужно да теглите особено приложение. Просто стартирайте камерата, вземете дистанционното управление, насочете го към нея и натиснете който и да е бутон. Ако виждате алена или розова светлина, идваща от съответния завършек на отдалеченото, когато го погледнете през екрана на телефона си, това значи, че инфрачервеният сигнал работи вярно и просто би трябвало да промените батериите.

3....се чувствате в по-голяма сигурност.

Ако постоянно се прибирате късно вечерта и се притеснявате да вървите по тъмните улици, има приложение, посредством което ще сте по-спокойни и готови при евентуална заплаха. То може да изпрати SOS известие до вашите незабавни контакти, да запише видео и аудио, да наблюдава вашето тъкмо местонахождение и да настрои таймер, който автоматизирано ще изпрати тревога до определени от вас контакти, в случай че не го изключите в точния момент. Може да го настроите и за подправено позвъняване, което да ви помогне да се измъкнете от досадна среща.

Източник: еxpert.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР