Със сигурност не трябва да подчертаваме колко важна е личната

...
Със сигурност не трябва да подчертаваме колко важна е личната
Коментари Харесай

Лекар разкри кои 5 части от тялото хората не мият под душа, а трябва ВИДЕО

Със сигурност не би трябвало да подчертаваме какъв брой значима е персоналната хигиена и че вземането на душ е от значително значение, с цел да останем здрави и чисти.

Изглежда, че доста хора не го вършат задоволително усърдно, най-малко в случай че се има вяра на доктор Джен Каудъл. Тя обясни кои 5 елементи на тялото не мием вярно.

Д-р Каудъл разгласява видео в акаунта си в TikTok, в което изброява пет елементи от тялото, които хората постоянно подценяват, до момента в който се къпят.

Тя акцентира, че не е задоволително да измиете косата с шампоан и да оставите сапунената вода да се отмие от цялото тяло, до момента в който се къпете, а е належащо да разтриете добре всяка част поотделно.

Тя съобщи, че множеството хора не мият задоволително добре пъпа, зад ушите, кожата под ноктите, краката и пръстите на краката и това води до струпване на нездравословни бактерии и голям брой нечистотии.

@drjencaudle You’re Not Washing These Enough! #bath #bathe #shower #wash #loofah #bodywash #loofahsponge #loofahtiktok #washtiktok #tiktoktaughtme #fyp #fypシ original sound – DrJenCaudle

„ Много хора въобще не мият пъпа си. Хора, това е непоносимо “, споделя доктор Каудъл.

След това тя записа друго видео, в което наблюдава неправилното отнасяне на някои елементи от тялото по време на душ, като уточни, че е належащо да се употребява забрадка или гъба за баня, когато се мият подмишниците, задните елементи, само че и всички тези елементи, които са покрити с непотребна кожа (например, в случай че имате огромни гърди, това се отнася за пространството под тях).

@drjencaudle You’re Not Washing These Correctly #wash #loofah #howtowash #fyp #fypシ #loofah #loofahtiktok #loofahsponge #loofahsoap #shower #howtobathe #howtoshowerproperly #bath #bathe #showertiktok #tiktoktaughtme original sound – DrJenCaudle

/  и във Facebook

 

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР