Със сигурност не само малко хората, които все още не

...
Със сигурност не само малко хората, които все още не
Коментари Харесай

Какви ги вършат Ким Кардашиян и Джеф Безос

Със сигурност освен малко хората, които към момента не могат да възприемат Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън като най-актуалната звездна двойка. Виждали сме ги дружно задоволително малко пъти, с цел да имаме към момента някакви подозрения, само че пък имаме не малко доказателства, че в действителност са дружно и са щастливи.

Поредното е от тази седмица, когато Ким и Пийт бяха засечени да идват и да си потеглят дружно от имението за 165 милиона $ на Джеф Безос в Лос Анджелис.

Двойката избира да прекарва времето си в компанията на близки другари, вместо по шумни празненства. И явно милиардерът също попада в тясното им обграждане.

Покрай актуалната си половинка Лорън Санчес Безос също се е отдал на забавления и явно с комика и риалити звездата са намерили общ език. Нищо чудно пък да замислят и някое ново бизнес начинание, с цел да се възползват от сериозния медиен интерес към себе си в последно време.

Според информация на TMZ, Ким и Пийт за участвали на вечеря, последвана от няколко напитки. Дали е имало и други присъстващи и кои са били те, можем единствено да гадаем. Със сигурност обаче желаеме да забележим новите звездни приятелки дружно и на аления килим.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР