Със сигурност не са малко клиентите на онлайн магазини и

...
Със сигурност не са малко клиентите на онлайн магазини и
Коментари Харесай

Плати После: новата дигитална услуга, която променя начина, по който пазаруваме

Със сигурност не са малко клиентите на онлайн магазини и услуги, които не постоянно разполагат с финансите да закупят дадена стока или артикул на момента. Именно за тези хора е основан нов BNPL финансов инструмент, налагащ нов модел на извършване на покупки, наименуван.

Чрез цифровата услуга човек може да разсрочи всевъзможни артикули и услуги с 30-дневен гратисен интервал с 0% оскъпяване.

Най-новият артикул в портфолиото на финтех компанията Maxo Bulgaria предлага на потребителите по-модерен и по-удобен метод за извършване на покупки в съпоставяне със общоприетите BNPL финансови принадлежности .

Maxo Bulgaria е напълно фокусирано върху най-актуалните високотехнологични решения, които улесняват и автоматизират процеси и основават удобството на клиентите. Компанията предлага потребителски заем с персонализиран метод и условия към всеки клиент, с цел да закупи незабавно артикул или услуга.

Стандартните процеси за онлайн извършване на покупки към този момент не са същите

" Ти избираш продукта - ние вършим всичко останало вместо теб! " е мотото на компанията, която на процедура дава опция на потребителите да закупят артикул или услуга от всеки онлайн магазин.
 Онлайн търговията в България регистрира растеж от 30% и размер от €1.64 милиарда: ще се задържи ли наклонността
Онлайн търговията в България регистрира растеж от 30% и размер от €1.64 милиарда: ще се задържи ли наклонността

Кои артикули са най-предпочитани за поръчка онлайн?

Чрез новата цифрова услуга пазаруващият разсрочва заплащането на комфортни за него месечни вноски или погасява заема предварително в 30-дневен гратисен интервал с 0% оскъпяване.

За задачата е очакван личен помощник , който ще провежда целия развой до доставката на стоката или услугата - регистрация, поръчка и логистика. Чрез потреблението на " Плати После " не е е належащо клиентът да реализира директна интеграция в онлайн магазина/търговеца, който е избрал, изясняват от Maxo Bulgaria.

От услугата могат да се пазарят артикули или услуги на стойност от 100 до 3000 лева .

" Плати После идва като отговор на търсенето на клиентите на все по-удобни, бързи и гъвкави решения за ежедневните им действия. За да удовлетворим тази нужда, създадохме новаторска платформа, която да улеснява онлайн извършването на покупки им, като икономисва тромавите процеси по онлайн извършване на покупки на погашение ", споделя Биляна Христова - маркетинг шеф на " Плати После ".

По последни, 44% от интернет потребителите в България пазарят онлайн. Това е растеж с 13 % по отношение на 2019 година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР