Със сигурност на всички ни се е случвало да отговаряме

...
Със сигурност на всички ни се е случвало да отговаряме
Коментари Харесай

Мъжете никога не казват какви жени харесват

Със сигурност на всички ни се е случвало да отговаряме на въпроса „ Какви жени/ мъже харесваш? ”. Направило ли ви е усещане, че отговорите са с друго отношение при представителите на двата пола.

Жените постоянно дават отговор в детайли и решително на този въпрос, като че ли цялостен живот са се подготвяли за него.

Сякаш са се надявали някой да им го зададе, с цел да имат опция най-накрая да опишат за своите заключения по тематиката след задълбочено изследване .

Да, дамите знаят какво желаят от един мъж и какво харесват в него .

Те не дават отговор единствено накратко, като да вземем за пример, че харесват интелигенти, занимателни и деликатни мъже. Те ще опишат в детайли за какво тъкмо тези качества избират, за какво са по-важни от всички други, както и в какви моменти ще чакат господата да ги демонстрират.

Да, такива са дамите – рационални, задълбочени и постоянно готови по въпросите, касаещи взаимоотношенията им . Или най-малко по този начин си мислят.

При мъжете обаче ситуацията е иначе. Изненадващо е, само че на въпроса „ Какви дами харесваш ”, те в никакъв случай не дават отговор ясно, съответно или свястно , както се чака от един мъж, а по-скоро уклончиво и заобиколно. Някак си по женски.

Мъжете в никакъв случай не споделят какви дами харесват. За да разберете отговора на този въпрос, вие би трябвало да извършите заключения на база метода на изключването, тъй като единственото, което ще получите като противоположна връзка, е отговор какви дами не харесва въпросният господин. Да, мъжете са като дребни деца – не знаят какво желаят, само че знаят прелестно какво не желаят.

Не желаят дамата да бъде грозна. Не желаят да е тъпа. Не желаят да е досадна. Не желаят да ги занимава с простотии. Не желаят да им лишава от персоналното пространство. Не желаят да е ревностна и други

Дали това не е симптом на прочувствена незрялост? Или просто е следващото доказателство за другия метод на мислене при мъжете и дамите?

За разлика от тях, дамите имат податливост да си построяват предполагаем облик на съвършения мъж, с който да прекарат живота си . Мисля си, че това обременява душeвността на дамите. Когато не срещнат въпросния мъж, изпадат в обезсърчение. Но щом срещнат близо до съвършения им облик мъж, той изпада в обезсърчение, тъй като другата страна по всякакъв начин се пробва да го промени, поставяйки го в илюзорните си рамки. Това в действителност е пъклен изморително и не всяка душeвност би издържала на толкоз мощно натоварване, подбудено от несбъднали се упования .

Затова дано спрем да си задаваме един на различен този въпрос.

В последна сметка, вместо да се интересуваме какви дами или мъже харесват другите, май е по-разумно да разберем дали хората харесват нас.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР