Със сигурност на всеки от нас се е случвало да

...
Със сигурност на всеки от нас се е случвало да
Коментари Харесай

Как да успокоим стомашните киселини?

Със сигурност на всеки от нас се е случвало да се сблъска с този дискомфорт като " стомашни киселини ". На британски език се назовава " heartburn ", което в дословен превод е нещо сходно на " нагорещено сърце ", като в случай че се замислим, много подхожда на симптоматиката - врящи киселини в хранопровода навръх равнището на сърцето.
Има няколко неща, с които може да спомогнете за утешение на признаците в домашни условия:
1. Носете по-леки облекла - стегнати бельо/ корсети/ сутиен/ тесни блузи и колани, единствено и само ще влошат положението. Заложете на по-леко облекло.
 Ето по какъв начин вечно да се отървете киселините Ето по какъв начин вечно да се отървете киселините
Образуването на киселини в стомаха може да провокира неприятно изгарящо чувство и се демонстрира като болежка зад гръдната кост, оригване,...
2. Опитайте стойката ви е да е изправена, до колкото е допустимо, по този метод ще спомогнете на стомаха да не връща киселини нагоре по хранопровода.
3. Смесете сода бикарбонат с вода. 1 с.л. сода бикарбонат (сода за хляб) с 1 с.л. вода са съвършеното средство за утешение на киселините. Смесете ги в чашка и изпийте незабавно. Ще усетите облекчение до минути. Това средство е изцяло безвредно, тъй че не се тормозете да го изпробвате, може да има само позитив. 
4.Опитайте с джинджифил. Това растение е потвърдило свойствата си против покачване и киселини. Ако не ви понася лютивината му, постоянно може да го консумирате като джинджифилов чай.
5. Пийте кафе единствено с мляко / сметана. Чистото кафе при съществуване на стомашни кисели, ще ускори извънредно доста вашия проблем. Пробвайте да добавите мляко към кафето, с цел да елиминирате оптимално дразненето.
 Как да се оправим със стомашните киселини? Как да се оправим със стомашните киселини?
Стомашните киселини, познати с научното название гастроезофагеална рефлуксна болест, могат да са огромна злина. Често се появяват с...
6. Не пушете и не пийте алкохол. Или най-малко се пробвайте да ги намалите, до момента в който казусът изчезне.
7. Не преяждайте. Бързото хранене и това в огромни порции е зложелател No:1 за стомашните киселини. Хапвайте малко и по-често.
Обърнете внимание, в случай че казусът продължи повече от месец, дори и след банкет на пробиотици и деликатно хранене. Ако имате подозрения, постоянно може да запишете час за гастроентеролог, с цел да се чувствате спокойни, че това не е признак на по-сериозен проблем.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР