Със сигурност можем да кажем, че годината е доста успешна

...
Със сигурност можем да кажем, че годината е доста успешна
Коментари Харесай

Лъчо от СкандаУ със самостоятелна песен

Със сигурност можем да кажем, че годината е много сполучлива за момчетата от СкандаУ . През януари те пуснаха " Кокаина " и " Без да пие ".

 СкандаУ с две песни за два дни
СкандаУ с две песни за два дни

Ударен уикенд за групата

Последва премия за " Група на годината " от 359 Hip Hop Awards. След известно мъртвило Тото подсети за себе си с " Чужди усмивки " . Като настоящи реализатори трябваше да изкарат и ария за лятото и не ни разочароваха. В средата на юли започнахме да слушаме " Хайвера ".

 СкандаУ и новата им ария
Тук сме единствено " Хайвера "

Новата ария на СкандаУ

Сега пристигна ред и на Лъчо , с цел да ни изненада с нещо независимо - " Катран " . Песента се появи в канала на СкандаУ в YouTube в събота, 1 септември. Подобно на " Чужди усмивки " " Катран " бързо оглави класацията на YouTube за частите, които набират известност.

Публикация, споделена от Лъчезар Евтимов (@lychoskandau) на Сеп 2, 2018 в 3:41 PDT

Тук още веднъж е неизбежна аналогията с песента на Тото, тъй като и тази на Лъчо е много меланхолична и тъжна. Музиката към парчето е дело на Platinum Sellers Beats и Лъчезар Евтимов (Лъчо). Силните рими пък са напълно дело на Лъчо.

Публикация, споделена от Лъчезар Евтимов (@lychoskandau) на Сеп 1, 2018 в 12:11 PDT

За видеото пък са виновни Стефан Маринов и Петко Андонов (Buddubbaz Tape Company). За да ни убедят, че " през вчерашния ден няма да се върне " Стефан и Петко разчитат на помощта на актьорите Велислава Костадинова и Мартин Мартинов.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР