Със сигурност може да се каже, че мнозина биха посочили

...
Със сигурност може да се каже, че мнозина биха посочили
Коментари Харесай

Навици във връзката, които са по-вредни от изневярата

Със сигурност може да се каже, че мнозина биха показали изневярата като най-вредното нещо, което човек може да направи в една връзка. Но има нещо още по-крадливо, което може да подкопае едни връзки от вътрешната страна.
Ежедневните негативни взаимоотношения демонстрират какъв брой егоистично може да действаме, какъв брой студени може да бъдем и какъв брой незаслужено може да се отнасяме към колегата си.
Проблемът стартира, когато една двойка стартира да има непрекъснато отрицателно взаимоотношение и упорити отрицателни мисли за другия като лакомец, неподдържащ или даже пренебрегващ личните ни потребности.
Това държание от страна на единия или двамата членове на двойката води до „ всекидневно обезсърчение “, което не разрешава никакво време за възобновяване и корекция на връзката.
Това може да го накара да загуби „ своето особено значение “ и в последна сметка да се почувства сменяем.
Става рисково, когато двойката стартира да пренебрегва проблемите и единият от двамата стартира да съпоставя колегата си с другите.
Няколко признаци по-вредни от изневярата за връзката

Никога не казвате „ благодаря “
Не казвате „ апелирам ” и „ благодаря ”. Хората би трябвало да се усещат оценени. Ако се усещат оценени, тогава настроението им е по-добро и всичко като цяло е по-добро.

Приемате другия за даденост и е метод за улеснение
Когато човек спре да поставя старания в връзките, става ленив и даже не помни да поставя грижи за себе си. Той се самозадоволява от триумфите в работата, които оказват помощ за финансово успокоение и в живота. Когато стартира да има вяра, че някой го обича, без значение от всичко, което той ще сътвори. Напълно обикновено е да се чувствате удобно с някого и да спрете да действате полагате кански старания, както е било в начало то на връзката, когато и двамата напасвате световете си. Но нещата се утежняват, когато единият или и двамата въобще престанат да поставят старания. Ако имате отегчителен, обикновен живот като двойка, това не е добре. Трябва да продължите да вършиме нови неща един за различен и понякога да полагате напъните, които сте правили първоначално. Трябва да подклаждате огъня от време на време.

Липса на доверие
Липсата на доверие в действителност може да обърка връзките. Това е толкоз правилно и толкоз значимо. Доверието е една от най-важните елементи на всяка връзка. Ако си нямате доверие, това нищо за вас няма да е дълготрайно.

Винаги сте залепени за телефона 
Не може просто да разговаряте с колегата си, без да се постанова да поглеждате през 5 минути в телефона си. И двамата залепени за тези джаджи от самото начало. Това е необичайно и не е наред.

Не сте обичливи
Задържането и непоказването на обичта е в действителност нездравословен табиет в една връзка. Някои хора се нуждаят от това от израз на обич, а други даже не действат добре без него.

Действате надменно и превъзхождащо един към различен
Това може да бъде в действителност нездравословно, защото раздира самочувствието на половинката ви. Да се отнасяте снизходително към някого е извънредно. Взаимното почитание е доста значимо. Не назидавайте другарчето.
Вие сте сътрудници!

Липса на връзка
95% от вредите във връзките биха могли да бъдат отстранени, в случай че хората просто отделят време, с цел да обяснят ясно по какъв начин се усещат.

Лъжете за дребните неща
Съгласете се, че няма по какъв начин да не си намерения другият, хванал ви в неистина, защо огромно бихте послъгали, откакто ви се постанова да шикалкавите за нещо толкоз дребно.

Чакате прекомерно дълго, преди да обясните, че нещо ви гневи
Нещата би трябвало да се споделят в точния момент, в случай че желаете да не ескалират. Ако сте ядосани, кажете го тъкмо сега на случването. Не чакайте, тъй като това ще докара единствено до оскърбление и възмущение, което ще притегли до повече яд и цялото нещо ще се раздуе повече, в сравнение с би трябвало да бъде. Но, несъмнено, има взаимоотношения, при които доверието е основата, доверието е тухлената стена, доверието е покривът. Има грижа за това по какъв начин се усеща сътрудникът им и те знаят, че сътрудникът им в действителност се интересува и от чувствата на половинката си. Удоволствието да се вършиме щастливи е доста по-важно от личните изгоди. Както всички знаем, никоя връзка не е съвършена. Умно е да бъдете реалисти във връзка с нечии упования и да знаете, че известна доза различия е обикновено събитие във връзката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР