Със сигурност много от вас са се оплаквали от малката

...
Със сигурност много от вас са се оплаквали от малката
Коментари Харесай

Преобразете малката кухня с правилните цветове

Със сигурност доста от вас са се оплаквали от дребната кухня, с която разполагат. Това значително лимитира всяка една дама, когато реши да развихри въображението си в готвенето, или просто желае да има прелестно помещение. Когато става въпрос за дребни кухни с лимитирана площ, оптималното потребление на всеки квадратен сантиметър е предизвикателство за основаване на зона без хаос.

 Преобразете дребната кухня с верните цветове

 Преобразете дребната кухня с верните цветове

Разумният избор на цветове и бои може да направи чудеса, с цел да накара дребната кухня да наподобява по-голяма, в сравнение с е.

Може би смятате, че изборът на цветове за боядисване на дребната кухня е обвързван с това да останете на несъмнено място: прекалено много ярки цветове, които се сблъскват, могат да създадат пространството безредно и пренаселено, до момента в който напълно бялото може да направи дребната кухня хладна и неприветлива.

Всички пространства би трябвало да отразяват вашия жанр и характерност. Малките кухни не са изключение. Неутралните цветове са чудесно начало, а цветовата гама от съвсем бяло, пясъчно или мляко може да отрази светлината и да направи дребната повърхност по-голяма. Преди да пристъпим към работа, е значимо да определите желанията си за цвят на боята за дребната кухня: дали сте максималист, който избира дълбоки скъпоценни тонове и богати нюанси на боята, или предпочитате по-светла, по-ярка кухня?

Ако кухнята е обвързвана с дневна зона или зона за другарство, би трябвало да обмислите и разположението ѝ.

Тук ви предлагаме няколко елементарни цвята за стените на дребната кухня, с цел да създадете образно привлекателно пространство:

Тъмни и трагични

Макар че първият ви инстинкт може да е да боядисате всичко в бяло, цветовете за боядисване на дребната кухня в тъмни ювелирни тонове, наситено абаносово и земно кафяво са положителни. Крайният резултат е неповторим, топъл и комфортен. Наистина, по-тъмната палитра оживява в компактна стая, само че мощният цвят в огромен, необятен проект рискува да се изгуби. Това е вашият късмет да експериментирате с тъмните нюанси, с цел да подсилите очарованието на дребната си кухня.

Топла и хладна цветова композиция за дребна кухня

Разкрийте магията на другите цветове, които придават дълбочина и темперамент на компактното ви кулинарно пространство. Можете да създадете динамичен образен резултат, който да накара помещението да се почувства по-просторно, като съчетаете допълващи се нюанси като тъмнокафяво или самоуверено зелено с нежно синьо и тънко сиво. Експериментирайте със смесването на меки, семпли, дребни цветове на кухненските стени и координирани акценти за реализиране на хармонична атмосфера.

 дребната кухня Преобразете дребната кухня с верните цветове

Жълто, обляно от слънцето, за семпли цветове на стените в дребната кухня

Жълтото притегля вниманието към себе си и държи дизайна заземен. Можете да го изберете и за цветовете на кухненските шкафове за дребни кухни. Боядисайте редица високи шкафове в обичания си жълт цвят, а в случай че се чувствате смели, направете всичко допустимо да съчетаете и стените. Каквото и да е времето на открито, кухнята ви постоянно ще бъде радостна! Това ще подсигурява положително въодушевление както на вас, по този начин и на всички, които влизат в кухнята.

Обикновени цветове за стена в дребна кухня за жив тип

Превръщането на дребното пространство в жив кулинарен парадайс е постижимо с верните хрумвания за цветове за дребни кухни. Помислете за опити с нюанси на аква синьо и ментово зелено, с цел да внесете освежаваща сила в пространството. Тези цветове съживяват помещението и основават илюзията за по-голямо кухненско пространство.

Изберете премислени нюанси за цветовете на кухненските шкафове

Правилният избор на нюанси на шкафовете може да промени чувството за кухнята ви. Използвайте по-светли нюанси като меко сиво и съвсем бяло за компактни пространства, с цел да запазите атмосферата отворена. Можете също по този начин да опитате еклектични червени, зелени и лилави нюанси за смелата вълна. Тези нюанси се интегрират безпроблемно със стените ви, създавайки цялостна и образно просторна среда в дребната кухня.

Без изпитание и изисканост с концепциите за дребна кухня в сиво и бяло

Ако съчетаете елегантността на сивото с чистотата на бялото, може да постигнете стилна кухня без изпитание. Контрастът сред тези два цвята придава измерение на помещението, а неутралността му резервира чувството за шир. Включете сивото и бялото в шкафовете, стените и декорацията, с цел да постигнете грациозен и уравновесен тип.

 дребната кухня Преобразете дребната кухня с верните цветове

Привличане на топлота с дребен кухненски дизайн

Никога не можете да сбъркате с този дизайн на дребната кухня – бял цвят. Този ярък колорит значи непорочност и пространство и може да направи чудеса за вашия дом. Използвайте бялото като преобладаващ цвят по стените, както и в мебелите и декорацията. Този монохромен метод основава непрестанен поток и чувство за непрестореност във вашата кухня, като усилва оптимално усещането за пространство.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР