Със сигурност любовта и химията са най-важни за добрия секс,

...
Със сигурност любовта и химията са най-важни за добрия секс,
Коментари Харесай

Как теглото влияе на сексуалния живот

Със сигурност любовта и химията са най-важни за положителния секс, само че от време на време и те не могат да спасят състояние. Това от време на време може да е когато показанията на кантара стартират съществено да се покачват.

И тук изобщо нямаме поради опцията половинката да ни зареже, в случай че развалим стройната си фигура. Е, тогава сигурно ще имаме проблеми със секса и неговото наличие в всекидневието ни... Но килограмите могат да окажат съществено въздействие върху интимността и по един различен метод, който не е за подценяване.

Когато килограмите са ни допълнително, това се отразява освен на самочувствието ни, само че и на разнообразието на половия живот. Изморяваме се по-лесно, нямаме задоволително сила, по тази причина избираме пози, които не изискват особени старания и се придържаме все към тях. А еднообразието е един от враговете на пристрастеността.
 Снимка 409311

Според разнообразни научни проучвания, наднорменото тегло работи пагубно на хормоналния баланс освен на дамите, само че и на мъжете. Сред най-големите пострадали при тях е тестостеронът , чиито равнища се намаляват доста. Оттам понижава и половото предпочитание.

Колкото повече подкожни мазнини имаме по тялото си , толкоз по-голямо е концентрацията и на веществото SHBG (Sex Hormone-binding Globulin), което подтиска тестостерона и желанието за секс.

Освен това, застоялият метод на живот, затлъстяването, високият холестерол и диабетът водят до нарушение на кръвообращението. А когато кръвта не доближава в задоволителни количества до интимните елементи , това води до мъчно възбуждане и постигане до оргазъм - при дамите, и до еректилна дисфункция - при мъжете.
 Снимка 409312

Още един минус за мощния пол е повишението на температурата в региона на тестисите , когато килограмите са допълнително. Това, от своя страна, въздейства на производството на сперматозоиди и понижава тяхната оплодителна дарба, написа Economic Times.
 Стартъпът LoveSync сътвори бутон за секс
Кой и за какво сътвори бутон за секс

Защото е мъчно да си поискаш с думи

И след всички тези обстоятелства, има място и за една добра вест - отслабването с едвам четири-пет кг подсигурява мигновено възстановяване освен на самочувствието, само че и на половото предпочитание. Това може да стане доста по-бързо и елементарно, в случай че упражняваме дружно с половинката и съблюдаваме общи здравословни привички.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР