Със сигурност Катрин Зита-Джоунс има много поводи за гордост. Успешната

...
Със сигурност Катрин Зита-Джоунс има много поводи за гордост. Успешната
Коментари Харесай

Катрин Зита-Джоунс се похвали с дъщеря си

Със сигурност Катрин Зита-Джоунс има доста мотиви за горделивост. Успешната кино кариера, която включва и Оскар, личният й бизнес Casa Zeta Jones и щастливият брак са единствено част от тях. Но най-големият безспорно са децата й.

Преди дни актрисата още веднъж се похвали с към този момент 19-годишната си щерка. Или по-скоро употребява обществените мрежи, с цел да показа какъв брой значимо за нея е времето, прекарано с Карис.



" Едно от обичаните ми занимания е да извозвам време с моето сладко момиче Карис Дъглас. Това е сезонът за извършване на покупки и време за девойки ", написа Катрин Зита-Джоунс под фотография, на която е запечатан страховит миг на деликатност сред майка и щерка.

Карис Дъглас също не пропусна опцията да изкаже голямата си любов и почитание към своя родител, като написа в коментар: " Обичам те толкоз доста, мамо. "

Дъщерята на актрисата и брачна половинка й Майкъл Дъглас приключи гимназия предходната година и е към този момент в лицей. Карис е по-малкото им дете - двамата имат и 21-годишен наследник Дилън.



" Не искахме да отраснат по снимачните площадки. Когато аз работех, Майкъл беше у дома с тях, и противоположното. За мен беше доста значимо децата ми да са естествени и крепко стъпили на земята хора. И с положителни маниери ", разяснява преди време актрисата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР