Със сигурност има жени, за които носенето на сутиен е

...
Със сигурност има жени, за които носенето на сутиен е
Коментари Харесай

Свалете сутиена, спасете бюста си

Със сигурност има дами, за които носенето на сутиен е изтезание. Убива, притиска прекомерно мощно, протрива кожата, неуместни чашки, драскащи дантели или самото възприятие да имате нещо пристегнато към гърдите ви тормози.

Според съветски лекари това са напълно основателни доводи, с цел да се откажете от носенето на сутиени вечно.

Специалистите предизвестяват, че ежедневното носене на този тип долни дрехи може да провокира болки в гърба, които да прераснат в сериозен здравен проблем. Възможно е сутиенът да лимитира придвижването на прешлените по гръбначния дирек, което да докара до дискомфорт, болки и съществени болести и изкривявания на гръбнака.

 гърди бюст девойки жена море плаж тяло Thinkstock

За да се избегне това, лекарите предлагат да си почивате от сутиена. В никакъв случай не трябва да спите с него, а в противен случай - да го сваляте незабавно, щом можете. На пазара има доста удачни спортни сутиени и ластични бюстиета, които са същинско избавление за по-надарените дами. Те доста по-често се оплакват от болки в кръста и страдат от прегърбване, поради тежестта на самия бюст, в сравнение с дамите с по-скромна гръдна обиколка.

Освен това намирането на подобаващ сутиен е същинско предизвикателство, а постоянно излиза и много скъпо.

 гърди бюст Thinkstock

За всевъзможен тип бюст обаче, се предлага физическото натоварване , без значение дали ще е под формата на фитнес, аеробика, джогинг или бурни танци в дискотеката. Бюстът, изключително по-големият, елементарно увисва и единствено спортът е в положение да го поддържа на положително ниво
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР