Със сигурност има хора, които смятат, че на една жена

...
Със сигурност има хора, които смятат, че на една жена
Коментари Харесай

Как Салма Хайек изглежда толкова добре по бански

Със сигурност има хора, които считат, че на една жена на 54 години не й отива да се демонстрира толкоз постоянно по бански. Но в случай че дамата е Салма Хайек , то тогава вижданията внезапно се трансформират.

Актрисата, която освен не се тормози, само че и се гордее, че е над 50-те и наподобява по този метод, се трансформира в образец за подражателство на доста дами, даже много по-млади от нея. Тя показва здрав дух в крепко тяло и е безспорен покровител на естествената хубост, даже тя да включва и някой и различен бял косъм.

Разбира се, както всяка друга жена, и Салма има своите дребни секрети , които стоят зад външния й тип за завиждане. Когато приказваме за фигурата, която постоянно показва по бански, ето кои са те.

на Окт 10, 2020 в 7:09 PDT

Хайек поддържа форма не толкоз с тренировки, колкото със здравословна и уравновесена диета. Признава, че по този начин и не е съумяла да си построи верните спортни привички. Това тя компенсира с един страховит метод за поддържане на тонуса на мускулите и вярната стойка, който е разкрил преди години.
 Салма Хайек и фотографията и без грим и с бели коси
Салма Хайек без грим и с бели коси

Отново обра точките

Актрисата практикува възстановителна йога , която й разрешава да натоварва мускулатурата на тялото си даже до момента в който си мие зъбите, употребявайки разнообразни пози. Така тя се поддържа във форма без ненужно натоварване, което може да се окаже нездравословно, предава HELLO.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР