Със сигурност и на теб ти се е случвало да

...
Със сигурност и на теб ти се е случвало да
Коментари Харесай

Нaй-нелепите митове за менструацията, които историята познава

Със сигурност и на теб ти се е случвало да съжалиш, че живееш през 21 в. Съгласни сме, че в този момент имаме доста повече благоприятни условия за изложение и развиване, само че пък като се замислим за храната, облеклата и обноските едно време, без да се замисляме бихме се разменили с някого от предишното най-малко за малко .

Само че не задълго или най-малко не откакто е дошло време за менструация. „ Любимото “ ни месечно събитие е обект на изследване от незнайни времена, а занимателното в тази ситуация е, че откривателите му през огромна част от времето са хора, които в никакъв случай не са го изпитвали.
 Дори и най-чувствителната кожа има потребност от зарево! Постигнете го с Niacinamide Glow от Mixa Edna предлага Дори и най-чувствителната кожа има потребност от зарево! Постигнете го с Niacinamide Glow от Mixa
Като прибавим и сексистките настройки през по-голяма част от вековете, резултатът е информация, която е освен погрешна и обидна, само че и напряко смехотворна .  

Невежеството в предишното във връзка с менструацията е стигало до много крайности, които сме поместили в галерията .

Виж ги там и идващият път, когато ти се прииска да не живееш в наши дни, си напомни написаното.

 Смехотворни легенди за менструацията през вековете  Смехотворни легенди за менструацията през вековете  Смехотворни легенди за менструацията през вековете  Смехотворни легенди за менструацията през вековете
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР