Със сигурност голяма част от жените са се запитвали, защо

...
Със сигурност голяма част от жените са се запитвали, защо
Коментари Харесай

3 качества, които превръщат жената в нещо повече от сексуален обект

Със сигурност огромна част от дамите са се запитвали, за какво когато стане дума за сериозна връзка или брак, мъжете избират друга. Още по-интересното е, че другата нормално е по-невзрачна, само че има нещо в нея, което е предиздвикало мъжа да я избере за дамата на живота си, написа dnesplus.bg.

Според психолози мъжете търсят избрани качества в дамата, с която желаят да прекарат живота си и те не са свързани с външния тип, пристрастеността, химията или страхотния секс. С дамите, които могат да им предложат тези неща могат да прекарат години, даже да останат тяхната най-голяма обич завинаги…но те търсят друго от дамата, която да е майка на децата им.

Лоялност

Това е едно от най-важните качества, което ценят в една жена. Тя би трябвало да е постоянно до него, да му бъде упора както в хубавите, по този начин и в неприятните моменти. Ако дамата съумее да резервира положителното си отношение макар минусите му, това ще го завоюва.

Загриженост

Колкото и да го крият истината е, че мъжете желаят прочувствена поддръжка от дамата. За тях е значимо да усещат, че тя е загрижена и деликатна. Въпреки това, не прекалявайте! Идеята не е да се превръщате в майки на мъжете.

Позитивно отношение и възприятие за комизъм

Мъжете обичат да бъдат разсмивани, изключително от дамата до тях. Ако тя съумява да го разтоварва и му оказва помощ да не помни отрицателните страсти, той сигурно ще желае да прекара живота си с нея. Господата не харесват дами, които се вземат прекомерно на съществено. Предпочитат по-естествени и положителни дами.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР