Със сигурност едно от тях е смъртта на кралица Елизабет

...
Със сигурност едно от тях е смъртта на кралица Елизабет
Коментари Харесай

Обявиха TikTok-ърка за новата Баба Ванга frognews.bg

Със сигурност едно от тях е гибелта на кралица Елизабет II през септември, а събитието беше сполучливо предсказано от тийн екстрасенска, която във Англия към този момент съпоставят с Баба Ванга, написа каналът Vbox7.

 

20-годишната Хана Карол има лист от 28 предсказания, които е разгласила на 7 януари тази година. И би трябвало да признаем, че огромна част от тях към този момент са се сбъднали. В това число влизат раздялата на Пийт Дейвидсън и Ким Кардашиян.

 

Повечето от предсказанията касаят международни звезди вид клана Кардашиян, Хари Стайлс, Хийли и Джъстин Бийбър и тн., само че няма по какъв начин да не отбележим, че описът ѝ стартира точно със гибелта на кралицата. 

 

Досега Хана е познала още за свадите към Кание Уест, бременността на Риана, бебето на Ник Джонас и Приянка Чопра, както и гей воин на Дисни. Особено плашещо е, че по-надолу в листата ѝ е заложила и контакт с извънземни. 

 

" Смятам, че всички мои прогнози ще се окажат правилни. Може да не съм познала, че ще се случат тази година, само че те ще се случат ", декларира TikTok-ърката пред английския Mirror.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР