Със селски комплекси и напън да блесне пред приятелите си

...
Със селски комплекси и напън да блесне пред приятелите си
Коментари Харесай

Младият човек Стефан Димитров се снима с мен, защото съм известен, каза Бойко Рашков

Със селски комплекси и напор да блесне пред приятелите си Бойко Рашков изясни фотосите с младия митничар Стефан Димитров. По думите му, синът на Марин Димитров, който родом е от Хасково, постоянно разпращал фрагменти на приятелките си, с цел да им се фука, че познава хора от София, които не просто са столичани, а са по високите етажи на властта. 

Това уточни като съществена причина за общите фотоси някогашният вътрешен министър и народен представител от " Продължаваме промяната - Демократична България " Бойко Рашков в изявление за " Свободна Европа ". Той сподели, че няма табиет да прави полицейски инспекции кой му влиза в дома, изключително когато става дума за купони и хубави мотиви. Празниците си правел с доста хора и не подозирал, че татко и наследник Димитрови от Хасково са контрабандисти на високо равнище. Те идвали няколко пъти в дома му дружно с главсека на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. По време на празненствата синът Стефан постоянно щракал с телефона си, а фотосите след това препращал до приятели, с цел да видят, че е на една маса с Рашков. 

" Различни хора, разнообразни нрави. Младият човек (Стефан Димитров, бел. ред) обича да парадира с познанства с известни лица и да ги разпраща на свои другари. Това нещо е маниакално и не цели нищо. Главната цел е да се показа, че е в София, а той е от Хасково, и контактува на високи равнища ", изясни Рашков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР