Със 121 гласа беше избран на балотаж кмета на девинското

...
Със 121 гласа беше избран на балотаж кмета на девинското
Коментари Харесай

Избраха на балотаж със 121 гласа кмет на село Беден

Със 121 гласа беше определен на балотаж кмета на девинското село Беден. Решението на ОИК – Девин бе оповестено в през днешния ден, 28.05.2018 година, в 00.15 ч.
„ Общинската изборна комисия – Девин на съображение член 452 от Изборния кодекс и въз основа на получените данни от протоколите на СИК и дефинитивна извадка от ИП на „ Информационно обслужване ” АД реши, афишира за определен за кмет на кметство Беден СТОЯН МЛАДЕНОВ НАСТАНЛИЕВ, повдигнат от Политическа партия „ ГЕРБ ”, получил 121 действителни гласове “, заяви комисията.

На балотажа се явиха претендентът на Политическа партия ГЕРБ – Стоян Настанлиев и претендентът на Българска социалистическа партия – Николай Димов.

На провелите се предходната седмица частични мести избори Николай Димов /БСП/ и Стоян Настанлиев /ГЕРБ/ си поделиха поддръжката на 105 и 96 гласоподаватели.

Имащите право на глас в родопското село са 351 гласоподаватели, като до урните на първия тур отидоха 231 души.
„ Непосредствено след оповестяване на резултатите, Настанлиев съобщи, че от първия ден, като кмет на село Беден, взаимно с общинското управление, ще се заеме с решаването на главните проблеми на селото “, сподели кметът на община Девин Красимир Даскалов. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР