Със 100 лева глоба се отърва разгневен баща от Пловдив,

...
Със 100 лева глоба се отърва разгневен баща от Пловдив,
Коментари Харесай

Притеснен татко предреди всички на опашката пред лекарския кабинет и ето какво му се случи

Със 100 лв. санкция се отърва ядосан татко от Пловдив, който предредил други пациенти пред кожно-венерологически лекарски кабинет. Мъжът бил доста обезпокоен, защото дупето на детето му било мощно зачервено, написа " Монитор ".  

Тъй като държанието на терзания баща било с ниска социална заплаха, не съставлявало закононарушение по член 325 от Наказателен кодекс, таткото бил единствено санкциониран, реши районният съд в Пловдив. Поради това магистратите решили, че случилото се е дребно безчинство и е непристойна демонстрация. Историята, приключила със правосъдно решение, станала към 15,30 часа на 15 ноември т.г. Мъжът с букви А.Л. връхлетял в лекарския кабинет, макар че в този миг лекарката преглеждала пациентка.

Таткото изискал неотложно да бъде прегледан сина му, защото задните елементи на детето му били зачервени и били по-зле в сравнение с при предходен обзор. Мъжът се държал нападателно и не желал да излиза от кабинета, като упорствал за неотложен обзор. Кавгата станала притежание на останалите пациенти, които почтително чакали реда си. Поради държанието на мъжа докторката натиснала паник бутона и повикала частна охранителна компания.

Гардовете отвели бащата и го предали на полицията, след което А.Л. се сдобил с акт за дребно безчинство. Съдът наложил минимална санкция на таткото, защото решил, че държанието му не било изключително нападателно и предизвикателно по отношение на лекарката, а се изразявало най-вече в отправяне на нецензурни реплики и хули. Решението не е било дефинитивно и е можело да бъде обжалвано.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР