Сърцето е двигател за изпомпване на кръв. Човешкото сърце има

...
Сърцето е двигател за изпомпване на кръв. Човешкото сърце има
Коментари Харесай

Феноменът Неумивакин Съветва: Правете Това Упражнение И Ще Живеете Сто Години! Ето Видео!

Сърцето е мотор за изпомпване на кръв. Човешкото сърце има повече от 500 мускули. Те се грижат за това течностите в нашия организъм да бъдат изпомпвани и разпределени отмерено. Когато това не се случва има оток, тромбофлебит, болежка в краката и по този начин нататък. Мускулите не работят вярно. Основната виновност е на хората, които не се движат задоволително и водят затънал метод на живот. Точно той е отговорен и за една доста огромна част от хронифицираните и рискови болести.

Видеото, което ви представяме, демонстрира образно по какъв начин се прави това елементарно и просто упражнение. За него ще са ви нужни две неща – елементарен състезателен екип и подобаваща основа. Може да е дирек, може да е дърво, може да е всичко, което ще ви свърши работа.

Поставете ръцете и хванете дървото или стълба паралелно на пъпа. Стъпете крепко, приберете, само че не компактно, стъпалата и свивайте колената до положение на клек. Мислете на първо място за своята сигурност. Трябва да свиете колената по този начин, че краката ви да образуват прав ъгъл.

Правете упражнението до момента в който можете, само че не се преуморявайте, написа лекува.нет. Има хора, които вършат това упражнение и по 100 пъти едновременно, с няколко къси почивки.

Всеки, който стартира да прави постоянно упражнението на професор Неумивакин, ще си спести такива болести като инфаркт, инсулт, проблеми с краката, коксартроза и така нататък. Също по този начин кръвното налягане ще бъде в естествени граници, а тонуса – великолепен
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР