Сърцераздирателните последни моменти на възрастен мъж, заснети от видеонаблюдение, го

...
Сърцераздирателните последни моменти на възрастен мъж, заснети от видеонаблюдение, го
Коментари Харесай

Натрапчиво последно видеонаблюдение показва как пенсионер купува мляко от Tesco само минути преди да бъде убит

Сърцераздирателните последни моменти на възрастен мъж, снимани от видеонаблюдение, го демонстрират по какъв начин пазари в Tesco - единствено минути преди да бъде намушкан до гибел.

Томас О'Халоран, на 87, беше намушкан във врата и гърдите, до момента в който се прибираше със скутера си от супермаркета през август 2022 година Въпреки всички старания на полицейските чиновници и медиците, които дойдоха на място, дядото беше разгласен за мъртъв малко след 16 часа. Неговият палач, Лий Байър, през днешния ден беше наказан в Олд Бейли на безсрочна мярка за лекуване в болница.

Само преди няколко минути жертвата беше забелязана на касите на Tesco, купувайки храна и бутилка мляко преди този момент карайки скутера си по кулоар в Грийнфорд, западен Лондон. По тази пътека 45-годишният Байър го подмина и извърши безчувствената офанзива.

О'Халоран, известен член на общността, който постоянно се занимаваше да събира пари за щедрост, влезе в магазина на Tesco в 15:35 ч. на 16 август 2022 година Около 10 минути по-късно той беше забелязан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР