Сърцераздирателните последни думи на покойната кралица към Лиз Тръс броени

...
Сърцераздирателните последни думи на покойната кралица към Лиз Тръс броени
Коментари Харесай

Трогателните последни думи на Queen към бившия премиер Лиз Тръс, които се оказаха сърцераздирателни

Сърцераздирателните последни думи на починалата кралица към Лиз Тръс броени дни преди гибелта й бяха разкрити от някогашния министър председател.

Г-жа Тръс беше назначена за министър-председател от някогашния монарх единствено два дни преди гибелта си на 6 септември 2022 година и беше пътувала до Балморал в Шотландските планини, с цел да се срещне с болната кралица. Снимки от деня демонстрират нежна Елизабет, която се ръкува с госпожа Тръс, която беше 15-ият министър-председател от невероятното 70-годишно ръководство на кралицата. Въпреки това, единствено два дни по-късно, на 8 септември, беше оповестено, че кралицата е умряла спокойно в шотландското лятно леговище и крал Чарлз се е възкачил на трона.

И госпожа Тръс в този момент разкри какви са били последните думи на някогашния монарх към нея - и наподобява, че те не са дали индикация какво ще се случи. В изявление за програмата Never Mind the Ballots на вестник Sun госпожа Тръс сподели, че кралицата й е споделила: „ Ще се забележим идната седмица “. Друга среща обаче по този начин и не се състоя и вместо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР