Сърцераздирателни кадри на бебета, които са транспортирани до мазето на

...
Сърцераздирателни кадри на бебета, които са транспортирани до мазето на
Коментари Харесай

Войната раздели десетки сурогатни бебета и биологичните им родители


Сърцераздирателни фрагменти на бебета, които са превозени до мазето на бункер в украинската столица Киев , с цел да бъдат предпазени от продължаващите съветски бомбардировки, илюстрират тежкото състояние на участниците в процъфтяващата промишленост на сурогатното майчинство в Украйна .

Руско-украинската война засегна бебетата, родени от украински сурогатни майки, и техните биологични фамилии в други страни .
 

 бебета Украйна Българска телеграфна агенция

Украйна е съществена интернационална дестинация за сурогатно майчинство, като се имат поради нейните доста демократични закони, както и фактът, че цените са по-достъпни, в сравнение с в Съединените щати.

От 2002 година сурогатното майчинство в композиция с донорство на яйцеклетки/сперма е законно в Украйна. Преди войната една клиника в Киев е предоставяла услуги на сурогатни майки на фамилии, множеството от които не са могли да имат деца заради здравословни проблеми. Обикновено родителите, живеещи отвън Украйна, които са желали да имат дете посредством сурогатно майчинство, е трябвало да пътуват до страната преди раждането и да попълнят съответните документи, преди да вземат децата си вкъщи. След началото на войната обаче те нямат достъп до Украйна.

Близо 20 бебета - всички износени от украински сурогатни майки за двойки, живеещи в чужбина , не могат да се обединят с биологичните си фамилии в други страни и са настанени в приюта на клиниката.

Докато гледачите в клиниката поставят грижи за бебетата, някои биологични родители са рискували да дойдат в Киев, с цел да ги получат . Щастливи са случаите на двойки от Съединени американски щати, Обединеното кралство и Австралия, които наред са минали пътя и са взели своите бебета.

Стотици други обезверени фамилии обаче чакат края на войната, с цел да могат да стигнат до новородените си деца.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР