Сърцераздерателни снимки показват домашни любимци, които обитават останките на бившите

...
Сърцераздерателни снимки показват домашни любимци, които обитават останките на бившите
Коментари Харесай

Сърцераздирателни СНИМКИ: Изоставени от стопаните си кучета продължават да пазят останките от съборените им къщи

Сърцераздерателни фотоси демонстрират домашни любимци, които населяват останките на някогашните си домове и не престават да ги пазят, макар че са били изоставени от стопаните си, написа metro.co.uк. Нещастните котки и кучета са били зарязани от безотговорните си стопани в предградието Киншан на град Ухан, намиращ се в централен Китай. По-голямата част от квартала бе разрушена от локалните управляващи с желанието да създадат на негово място нови съвременни жилищни комплекси.
Доброволци от Организацията за отбрана на дребни животни откриха измежду останките доста беззащитни любимци, които се трансформирали в улични за една нощ.



Те разгласиха техни фотоси с вярата да им намерят по-добри стопани от тези, които са ги оставили.


Местните управляващи изкупили земята в квартала, убеждавайки притежателите да се реалокират, само че мнозина просто оставили животните в нарочените за срутване къщи.



Дори дребни кученца са били оставени на произвола на ориста и доста от тях потърпевши при разрушителните действия.

Ду Фан, представител на градската Асоциация за отбрана на животните, споделя, че е " тъжен " да види кучетата и котките, които продължавали да пазят къщите, лежешком върху останките.

Животните били изловени и всички отведени в локални ветеринарни клиники, където станало ясно, че множеството са ранени и се намират в доста неприятно положение.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР