Сърцеразбит син каза, че се чувства държан за откуп“ заради

...
Сърцеразбит син каза, че се чувства държан за откуп“ заради
Коментари Харесай

Скърбящ син, „държан за откуп“ заради дълг от 60 000 британски лири, след като баща му почина по време на „ваканция в рая“

Сърцеразбит наследник сподели, че се усеща „ държан за откуп “ поради гибелта на татко си, откакто той беше ударен със сметка от 60 000 паунда.

82-годишният Томас Кенеди се разболя по време на зимна почивка при посещаване на фамилията на сина си Пол на островите Търкс и Кайкос, покрай Бахамските острови. Той стартира да има стомашни болки през януари и бързо беше откаран в болница. След това Томас беше изместен в Доминиканската република за в допълнение лекуване.

След като похарчиха близо £20 000 за първите няколко дни от грижите за него, Пол и фамилията му започнаха набиране на средства, с цел да се опитат да спасят живота на татко му - като споделиха, че не са получили помощ от държавните управления на Търкс и Кайкос или Обединеното кралство. Но те не можаха да съберат задоволително пари, с цел да продължат лекуването му, и Томас за жалост умря на 10 февруари.

Пол и брачната половинка му Сара към този момент са платили повече от 50 000 $ - към £43 000 - за неговия лекуване и би трябвало да нам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР