Сърцата на колекционерите и любителите на традициите на Ferrari забиха по-бързо

...
Сърцата на колекционерите и любителите
на традициите на Ferrari забиха по-бързо
Коментари Харесай

Ferrari показа отново колко държи на състезателната си душа

Сърцата на колекционерите и любителите на традициите на Ferrari забиха по-бързо - производителят показа много специално и извънредно два модела - 812 Competizione, новото купе от специална ограничена серия основан на 812 Superfast и 812 Competizione A, грандиозна тарга-версия, също в ограничена специфична серия като почит към славната традиция на моделите с отворен връх на Cavallino Rampante.

Както постоянно, Ferrari популяризира със суперлативи. Италианците споделят, че иновативните софтуерни концепции за двигател, динамичност и аеродинамика на новите модели издигат летвата до нови висоти.

Презентацията на колите се организира на много особено място, наскоро отвореният състезателен отдел GT тъкмо до състезателната писта във Фиорано, което е връзката сред автомобилните спортни автомобили от Маранело и надпреварите, работеща в продължение на повече от 70 години за триумф в световните състезателни писти и за постоянно поддържане и засиване на ДНК-то на марката.

„ Веднъж заставайки зад кормилото на 812 Competizione или 812 Competizione A, лидерът и автомобилът стават едно цяло, било то на пътя или на пистата! “ - дават обещание от Ferrari - „ Колата подсигурява незабавна реакция на команди и безспорен надзор даже по време на най-сложните маневри. “

„ Максималното наслаждение от шофирането е обезпечено на всички скорости, не на последно място благодарение на новото независимо управление на четирите колела, което гарантира изключителна пъргавост и прецизност в завоите “, продължават италианците.

812 Competizione и 812 Competizione A са оборудвани с атмосферен мотор V12 с мощ 830 к.с. За да се усили мощността на мотора, който има същия 6.5-литров работен обем като V12 на модела 812 Superfast, е извършена негова сериозна преправка.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР