Сари: Очаквах да срещна трудности в ЧелсиМениджърът на Челси Маурицио

...
Сари: Очаквах да срещна трудности в ЧелсиМениджърът на Челси Маурицио
Коментари Харесай

Сари: Очаквах да срещна трудности в Челси

Сари: Очаквах да срещна компликации в Челси
Мениджърът на Челси Маурицио Сари съобщи на конференцията преди дуела с Манчестър Сити в събота, че не е сюрпризиран от компликациите на Челси в последните няколко срещи.,,Сините “ бяха непобедени в първите си 12 мача във Висшата лига, само че изгубиха два от последните си три срещи в Премиър Лийг, най-скорошната от тях при гостуването на Уулвърхемптън с 2:1 в междинния кръг. Неубедителните изяви на лондончани ги изпратиха на четвърта позиция в таблицата на 10 точки от водача Манчестър Сити.

,,Очаквах, че рано или късно ще срещнем компликации “, стартира Сари.,,Когато един тим трансформира жанр на игра, своята футболна философия, би трябвало да се промени и психическата конфигурация. А това би трябвало да стане с 25 индивида, по тази причина пътят не е лек “, добави италианският експерт. Той бе запитан от публицисти по какъв начин ще победи Гуардиола на Манчестър Сити, откакто първенците са непобедими от началото на сезона, а самият Сари загуби един път с Наполи против испанеца и преди началото на сегашния сезон в Премиършип в разногласието за Къмюнити Шийлд.,,Нямам визия по какъв начин ще го победя. Никога не съм го правил, би трябвало да попитате някой различен “.

Треньорът се обърна и към своите футболисти, които съгласно него са изпаднали в дупка в последните си два мача след приключването на 55-60 минути.,,Имаме проблем с концентрацията и контрола върху мачовете. В последните два играхме добре в първия час от срещите, само че незабавно след първата неточност изпадахаме в дупка. Фулъм не ни означиха, тогава имахме шанс – против Уулвърхемптън по-скоро ние имахме малшанс, откакто противникът бе ефикасен и осъществя две попадения от два точни удара към вратата ни “, показа той.,,Трудно ми е да го обясня. Не реагирахме като тим, а всеки по друг метод. Това е голям проблем, нямахме нужната увереност, с цел да спечелим против Уулвърхемптън “.

Сари разяснява и съперникът на,,сините “ в събота.,,В момента те са по-силни от нас, само че нашата крайна цел е да бъдем най-хубавият тим в Европа. Трябва да работим и да се подобряваме. В 90 минути всичко може да се случи. Знаем, че е доста мъчно, само че би трябвало да имаме вяра в триумфа “, приключи Сари. Челси приема вкъщи на,,Стамфорд Бридж “ Манчестър Сити в събота вечер. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР