Сърдечно благодаря за оказаната чест да получа лично от кмета

...
Сърдечно благодаря за оказаната чест да получа лично от кмета
Коментари Харесай

Кметът на „Връбница“ с приз за принос в направление „Зелена система, екология и земеползване“

„ Сърдечно благодаря за оказаната чест да получа персонално от кмета на София госпожа Йорданка Фандъкова наградата на Столична община за принос в направление „ Зелена система, екология и земеползване “!

Това написа в профила си във Facebook кметът на регион „ Връбница “ Младен Младенов.

„ Приемам го освен като персонално самопризнание, само че и като самопризнание за усърдната и всеотдайна работа на сътрудниците от Столична община и екипа на регион “Връбница ”, участващи в дейностите по запазване, създаване и поддържане на зелената система на столицата “, добавя той.

Направление „ Зелена система, екология и земеползване “ показа в галерия дейностите и плановете, които извършва под мотото " НАШИЯ ГРАД, НАШИЯ ЖИВОТ, НАШАТА ПЛАНЕТА ".

Изложбата се осъществя по самодейност на зам.-кмета Десислава Билева и показва главните действия на направлението, измежду които плановете за по-екологично отопление, Новата гора на София, гора в квартала, зелените острови, климатичния хъб, облагородяване на междублоковите пространства и други.

Откриването на  изложбата е и във връзка 135-та годишнина от основаването на Столичния зоопарк, който наскоро бе признат за член на Европейската асоциация на зоопарковете и аквариумите. По време на събитието бяха връчени плакети на сътрудници на направлението. На откриването на изложбата участваха кметът на София Йорданка Фандъкова, зам.-кметът по екология Десислава Билева и ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев, общински съветници, както и сътрудници на направлението в областта на екологията и кръговата стопанска система.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР