Сърбия загуби от Унгария с 2:1 в Будапеща в седмия

...
Сърбия загуби от Унгария с 2:1 в Будапеща в седмия
Коментари Харесай

Пикси към унгарски журналист: Не бяхте по-добри от нас, сигурно си гледал друг мач

Сърбия загуби от Унгария с 2:1 в Будапеща в седмия кръг от квалификациите за Европейското състезание. Сърбите преобладаваха изключително през второто полувреме, само че в последна сметка Унгария ги победи за повторно в тези квалификации. Унгария поведе в 21-ата минута с гол на Барнабас Варга, а Страхиня Павлович изравни в 33-ата минута. Роланд Салай донесе успеха на унгарците минута по-късно.
 Унгария - Сърбия 2:1 в подготовка за Евро 2024
Унгария удари Сърбия в дербито за върха в групата ни

България е на дъното

Сръбският треньор Драган Стойкович Пикси не можеше да повярва какво пропущат играчите му и в края на мача сподели: " Не изглеждаше толкоз зле, като се изключи тези неточности, които направихме. През второто полувреме се върнахме. оптимално засилихме офанзивата. Има дни, когато топката не желае да те слуша. Как? Защо? Нямам концепция. Отпразнувахме техния вратар.

Днес Дибус за следващ път спря офанзивите на Сърбия, а няколко удара стигнаха до гредата: " Той е страховит вратар, само че можеше да завоюва от тотото, подобен шанс имаше. Сърбия действаше добре, подготвихме се оптимално, тъй че няма какво да се окайвам от играчите си. Нямам нищо срещу играчите, не знам дали ме разбирате. Изиграхме мача по този начин, както би трябвало да се играят тези срещи. "

Тогава Стойкович отговори на унгарския публицист: " Унгария е доста добър и проведен народен тим. Но да не се лъжем, вие не бяха по-добри от нас. Или сте гледал различен мач? Е, в този момент резултатът е на ваша страна и ви приветствам, във футбола от време на време по-добрият не побеждава. Сърбия не заслужаваше да загуби нито в първия мач в Белград, нито тук. Ние одобряваме това и продължаваме напред. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР