Сърбия победи Черна гора с 2:0 на Градския стадион в

...
Сърбия победи Черна гора с 2:0 на Градския стадион в
Коментари Харесай

Душан Влахович донесе ценна победа на Сърбия срещу Черна гора

Сърбия победи Черна гора с 2:0 на Градския стадион в Подгорица. Срещата беше от група „ G " на квалификациите за Евро 2024. И двата гола за триумфа на сърбите вкара Душан Влахович в края на мача. 

С триумфа възпитаниците на Драган Стойкович събраха шест точки и са водачи в групата, до момента в който черногорците са с три пункта. 

Първата по-интересна обстановка беше пред вратата на гостите. Игор Вуячич насочи удар с глава след центриране от корнер, който мина над гредата. В 20-ата минута домакините направиха сериозен пропуск. Филип Младенович върна към Ваня Милинкович-Савич, който бе обезпокоен от Марко Вешович. Стражът на Сърбия по-късно си поведе дълго топката и я подари на Вукан Савичевич, само че вратарят поправи грешката си и избави. Сърбия отговори с рисков удар на Александър Митрович, който мина около вратата. 

В 53-ата минута подъл шут на Адам Марушич мина на сантриметри от страничната греда. В 69-ата минута Душан Влахович получи прекрасен пас в наказателното поле на Черна гора, след което стреля, само че настрана от десния непряк дирек на вратата на Милан Миятович. 

Сърбия поведе с 1:0 в 78-ата минута. Филип Младенович пусна доста добър извеждащ пас към Душан Влахович, който се измъкна от отбраната на Черна гора и вкара топката във вратата на Милан Миятович. 

В добавеното време на мача Влахович наказа груба неточност на отбраната на черногорците и вкара за крайното 0:2. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР