Сърбия – От 18 март в сила влиза забрана за

...
Сърбия – От 18 март в сила влиза забрана за
Коментари Харесай

Ограниченията на придвижване в Европа и света към 18 март

Сърбия – От 18 март в действие влиза възбрана за придвижване в страната и по улиците на градовете за всички жители от 20:00 часа вечерта до 5:00 часа заран. Изключение се прави единствено за сръбските органи, които извършват задания и за лицата, работещи трета промяна.

От 18 март 2020 година се не разрешава излизането на открито на жители на възраст над 65 години в градовете и на жители над 70 години в селата с население под 5000 души. Сръбските общински управляващи ще провеждат снабдяването им. Пазаруването ще се реализира от избрани супермаркети, в неделя сред 4:00 и 7:00 часа сутринта при съблюдаване на съответните защитни ограничения. Горните ограничения се отнасят за всички, които обитават в Сърбия. Всеки, който наруши възбраната, ще бъде арестуван и осъден в сходство със законите в условия на изключително състояние.

Българските жители, намиращи се в Сърбия следва да съблюдават напътствията на локалните управляващи и да наблюдават настоящата информация за развиването на здравната конюнктура. Мерките на сръбските управляващи са оповестени на линка http://covid19.rs/. Актуалната информация е и на британски език.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР